• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adet günü beta 23.60 yardım !!!

Kızım şu an 3 yaşında bende öğrendiğim zaman çok düşüktü tam hatirlamiyorum ama daha çok erken adetinin gectigine falan emin misin dedi evet dedim hatta 9 gün geçmişti adetim korkmana gerek yok 2 gün sonra bidaha baktır bence

selam kızlar ovilasyon testide bilgisi olan varsa lütfen yazabilirmi hangisi çatlama
IMG-20190731-WA0026.jpg

merhabalar beklenen adet günüm dündü ve beta hcg 23.60 çıktı..
Hamileliğini böyle küçük değerle öğrenip devam eden oldu mu ??? 😞
2 günde bir degerine baktir canim inşallah güzelce artarak gider şimdiden hayırlı olsun
selam kızlar ovilasyon testide bilgisi olan varsa lütfen yazabilirmi hangisi çatlama Eki Görüntüle 2294433

Canim ikisi de koyu çıktıktan sonra siliklesmeye başlayınca yumurta çatlamış olur. 13 yazanda silik baya muhtemelen onda çatlamış degerlendirseydin o günü

Canim ikisi de koyu çıktıktan sonra siliklesmeye başlayınca yumurta çatlamış olur. 13 yazanda silik baya muhtemelen onda çatlamış degerlendirseydin o günü
banada öyle gibi geldi birisi göndermişti çatlamayı kaçırdım 12 günü değerlentirmedim 13 değerlendirdim dedi bana

Adet 3 gün geçtikten sonra 9 değerle öğrendim, geç döllenme olmuş :KK51:

Back