• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

adet görüp hamile olanlar acill yardımınıza ihtiyacım var

• Konu Sahibi Konu Sahibi epm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

epm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2014
10
2
88
41
Arkadaşlar Merhaba,siteyi uzun zamandır takip ediyorum.Yeni üye oldum ve bir konuda yorumunuza ihtiyacım var.3 yıllık evliyim ve yaklaşık olarak 3 yıldır korunmuyoruz.Bir bebeğimiz olmasını çok istiyoruz.en son adetimde ilk gün çok az ikinci ve üçüncü gün normal dört ve beşinci gün yok denecek kadar az kanamam oldu.Adetim bitti fakat bel ağrım hiç bitmedi.Bende şüphelendim ve geçtiğimiz çarşamba idrar testi yaptm ve silik çizgi çıktı.sonra inanamayıp bir daha yaptım ve bu sefer test negatifti.ertesi gün başka bir marka test aldım ve arka arkaya test yaptım biri silik diğeri negatif çıktı.cuma günü ASM ye gittim hemşire arkadaşım iki farklı marka ile iki test daha yaptırdı ve silik çizgi çıktı.Bu sabah kan testi verdim sonucu yarın alıcam.Fakat sabah eve dönerken bir gebelik testi daha alıp yaptım bu sefer negatif çıktı.Çok uzun zamandır bebeğimiz olsun istiyorum fakat yarın ki test negatif çıkacak diye çok korkuyorum :( Sizce hamilemiyim ?Benim durumumda olup hamile kalan varmı?

Bu kadar moral bozukluğu yaşamak yerine direkt kan ver istersen :) testlerin hormon hassasiyeti başka olduğu için bir silik bir negatif çıkıyor olabilir. Örneğin biri 10 ölçüp pozitif derken öbürü 15 üstünü + ölçüyor olabilir. Kutularında hassasiyetler yazıyor, oradan kontrol edebilirsin :) öyle hemen moral bozmak yooook :)

Bu sabah kan testi verdim yarın sonucu alıcam,ama korkuyorum bi yandan da :( Hassasiyet olayı bu sabah aklıma geldi bugünkü testi kontrol edebildim sadece değerin 20 olması gerekiyormuş.Moralimi yüksek tutmaya calışıyorum ama elimde degil kafam hep orda olduğu için,yorum için teşekkürler :)

Güzel haberler ver yarın o zaman :) kötü şeyler de düşünme :)

• Beğen
Reactions: epm
Arkadaşlar Merhaba,siteyi uzun zamandır takip ediyorum.Yeni üye oldum ve bir konuda yorumunuza ihtiyacım var.3 yıllık evliyim ve yaklaşık olarak 3 yıldır korunmuyoruz.Bir bebeğimiz olmasını çok istiyoruz.en son adetimde ilk gün çok az ikinci ve üçüncü gün normal dört ve beşinci gün yok denecek kadar az kanamam oldu.Adetim bitti fakat bel ağrım hiç bitmedi.Bende şüphelendim ve geçtiğimiz çarşamba idrar testi yaptm ve silik çizgi çıktı.sonra inanamayıp bir daha yaptım ve bu sefer test negatifti.ertesi gün başka bir marka test aldım ve arka arkaya test yaptım biri silik diğeri negatif çıktı.cuma günü ASM ye gittim hemşire arkadaşım iki farklı marka ile iki test daha yaptırdı ve silik çizgi çıktı.Bu sabah kan testi verdim sonucu yarın alıcam.Fakat sabah eve dönerken bir gebelik testi daha alıp yaptım bu sefer negatif çıktı.Çok uzun zamandır bebeğimiz olsun istiyorum fakat yarın ki test negatif çıkacak diye çok korkuyorum :KK43: Sizce hamilemiyim ?Benim durumumda olup hamile kalan varmı?
Zamanindami adet oldun

Selam kızlar çatlatma iğnesi kullandım 1 Ekim'de 16 Ekim'de beta 51,03 18 Ekim'de 120.10 20 ekimdede 235 çıktı normal mi yükselişi yardımlarınıza ihtiyacım var lütfennnn

Selam kızlar çatlatma iğnesi kullandım 1 Ekim'de 16 Ekim'de beta 51,03 18 Ekim'de 120.10 20 ekimdede 235 çıktı normal mi yükselişi yardımlarınıza ihtiyacım var lütfennnn
Cok guzel

• Beğen
Reactions: Dgr
adet tarihim değişkenlik gösterebiliyor genelde 26.gün oluyorum bu sefer 24.gün oldum.zamanında oldum denilebilir.
Benimde adetim zamaninda oldum bugun 2.ci gunum.normalde 2.cok olur bitti sanki kesildi.ama ben bu ay klomen ovitrelle ve progestan kullandim ilaclara bagliyom

Benimde adetim zamaninda oldum bugun 2.ci gunum.normalde 2.cok olur bitti sanki kesildi.ama ben bu ay klomen ovitrelle ve progestan kullandim ilaclara bagliyom
Ben ilaç kullanmadım ama iyice azalmıştı bu ay ve hiç pıhtı atmadım.Belki seninki ilaçlara bağlı olabilir belkide üstüne görmedir.Yine de dikkat et ve test yap bence.Benim Annem abime hamileyken üstüne görmüş ben böyle bişey yaşayınca ve sürekli bel ağrım olunca test yaptım hemen.tabi benim testler enteresan oldu biraz o yüzden kafam karıştı.

Bencede çok güzel iki günde bir katlanarak devam etmesi lazım değerlerinin ki seninkide öyle.darısı başımıza :)

Âmin canım
Bencede çok güzel iki günde bir katlanarak devam etmesi lazım değerlerinin ki seninkide öyle.darısı başımıza :)
âmin canım âmin âmin

Arkadaşlar Merhaba,siteyi uzun zamandır takip ediyorum.Yeni üye oldum ve bir konuda yorumunuza ihtiyacım var.3 yıllık evliyim ve yaklaşık olarak 3 yıldır korunmuyoruz.Bir bebeğimiz olmasını çok istiyoruz.en son adetimde ilk gün çok az ikinci ve üçüncü gün normal dört ve beşinci gün yok denecek kadar az kanamam oldu.Adetim bitti fakat bel ağrım hiç bitmedi.Bende şüphelendim ve geçtiğimiz çarşamba idrar testi yaptm ve silik çizgi çıktı.sonra inanamayıp bir daha yaptım ve bu sefer test negatifti.ertesi gün başka bir marka test aldım ve arka arkaya test yaptım biri silik diğeri negatif çıktı.cuma günü ASM ye gittim hemşire arkadaşım iki farklı marka ile iki test daha yaptırdı ve silik çizgi çıktı.Bu sabah kan testi verdim sonucu yarın alıcam.Fakat sabah eve dönerken bir gebelik testi daha alıp yaptım bu sefer negatif çıktı.Çok uzun zamandır bebeğimiz olsun istiyorum fakat yarın ki test negatif çıkacak diye çok korkuyorum :KK43: Sizce hamilemiyim ?Benim durumumda olup hamile kalan varmı?
Canim uzun zaman olmus ama sonucun ne oldu merak ediyorum ayni durum bende de var

Back