Adet görüp hamile kalan var mı burada toplanalım????!!

demo1907

Üye
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2022
37
11
8
28
Arkadaslar aranizda adet gorup hamile kalan var mı?? Bu ara adet dönemindeyim fakat 2 hafta once ara kanama yaşadım şimdide adetim uzadı adetin 8. Gunundeyim ve kanama fazlaligi var ayni zamanda kasıklarımda ve karnımda bi agrı hissediyorum belimde dahi ve halsizlik var başına gelen varsa konuda toplanalım herkes bilgisini yasadiklarini paylassin!

Arkadaslar lutfen yardimci olun doktora gidiyim mi gitmiyim mi emin olamiyorum

Arkadaslar lutfen yardimci olun doktora gidiyim mi gitmiyim mi emin olamiyorum
Strest düşünmek soğuk almak bile uzatabiliyor rahatlayın sıcak tutun kendinizi geçecektir önlem icin tabiki gidebilirsinizz ağrı eşlik ediyorsa ağrı sızı yoksa bisi çıkmayacaktır ve ayrıca adet görüp hamile kalan hiç duymadimmm

Gecen ay ara kanama yasadım.Gebelikten şüphe duydum ve doktora gittim.Rahmim kalınlaşmıştı ama kistte gördü..Neyse adet döngüm uzadı ve sanki gebelik belirtileri yaşıyordum..Sırt ağrısı,bacak ağrısı,gögüs sızlaması vs.derken adet oldum ve kasık sancısı çekmeden..

Neyse hoşgeldin ekim ayı diyoruz

Siz bence hemen doktora gidin ağrılarımda var diyorsunuz ve sürekli kanama olması ve uzamasıda sıkıntılı bir durum olabilir..

Ara kanamadan sonra tekrar adet oldum ve normal döngüm kadar sürdü ve bitti.

Öğrenirseniz sebebini burayada yazın lütfen.Geçmiş olsun

Adet olupta hamile olan yoktur.Adet olmak bebek yok yumurtalar dokuluyor demek.Ustune gorme dedikleri sey ufak lekelenme normal adet degil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…