Arkadaslar aranizda adet gorup hamile kalan var mı?? Bu ara adet dönemindeyim fakat 2 hafta once ara kanama yaşadım şimdide adetim uzadı adetin 8. Gunundeyim ve kanama fazlaligi var ayni zamanda kasıklarımda ve karnımda bi agrı hissediyorum belimde dahi ve halsizlik var başına gelen varsa konuda toplanalım herkes bilgisini yasadiklarini paylassin!
Strest düşünmek soğuk almak bile uzatabiliyor rahatlayın sıcak tutun kendinizi geçecektir önlem icin tabiki gidebilirsinizz ağrı eşlik ediyorsa ağrı sızı yoksa bisi çıkmayacaktır ve ayrıca adet görüp hamile kalan hiç duymadimmm
Gecen ay ara kanama yasadım.Gebelikten şüphe duydum ve doktora gittim.Rahmim kalınlaşmıştı ama kistte gördü..Neyse adet döngüm uzadı ve sanki gebelik belirtileri yaşıyordum..Sırt ağrısı,bacak ağrısı,gögüs sızlaması vs.derken adet oldum ve kasık sancısı çekmeden..
Gecen ay ara kanama yasadım.Gebelikten şüphe duydum ve doktora gittim.Rahmim kalınlaşmıştı ama kistte gördü..Neyse adet döngüm uzadı ve sanki gebelik belirtileri yaşıyordum..Sırt ağrısı,bacak ağrısı,gögüs sızlaması vs.derken adet oldum ve kasık sancısı çekmeden..
Ben adetten oncede ara kanama yasadim ustune tekrar 2 hafta gecmeden regl goruyorum ve ustune ustluk uzuyor suanda hala daha kanama goruyorum ve ciddi bi sekilde agrim var