Anam ben iki saat ayaklar havada hamile kalamiom:))). Sen sürtünmeyle kalirsan. Azicik bi umudum vardi onuda yitiririm valla
Zaten adette oldum kii
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Anam ben iki saat ayaklar havada hamile kalamiom:))). Sen sürtünmeyle kalirsan. Azicik bi umudum vardi onuda yitiririm valla
Zaten adette oldum kii
Iyi hadi gözün aydin
al benden de o kadar
bacaklar havada canim cikiyor kac dakika, amuda kalkiyorum yine olmuyor
Ozaman sana bi kolaylik olsun tiyo veriyim. Bazan varsa sen üstünde yatarken esin kaldirsin bazayi:))))) rahat oluyor, yine ayaklar yuksekte kaliyor. Daha az yorucu
yani adet olduguma gore hamile olamam degil mi:)
Yahu sende illa he hamilesinmi diyim kiz:))) onumu istion
Surtunmeyle hamile kalinmaz:)))) rahatca surtun canim :))))
yok yatak ona uygun degil
ama cok iyi fikirmis
Odumu koparttin ins senin senin bebis olur:) ohh hamile deglm:)
Odumu koparttin ins senin senin bebis olur:) ohh hamile deglm:)
Kopsun sen dua ette üstüne görmüs olma:))))
Saglik olsun:)) rabbim saglikli evlatlar versin ins.. Ben ayaklar havada patates bile soyuyorum
iyiymissssuzaktan muayeneyle neticeye vardik
gozun aydin hamile degilsin
ama bundan sonra ileride seni strese sokacak zor durumda birakacak seylere girismeden once dusunmeni tavsiye ederim:
Arastir bakim forumda üstüne görmek neymis:)) dalgami düzmü sen karar ver:)))Dalga gecme lutfennn
7 ay once dusuk yasamistim o zamandan beri bekliyorum
amin canim, sana da. emeklerimizin karsiligini en kisa zamanda aliriz umarim
saglikla yeniden hamile kalirsin umarim
arada cok zaman yokmus kolay hamile kaliyorsun bence yeniden en kisa zamanda kalman dilegiyle
benim ilki de 7,ayda olmustu simdi 7 ay gecti ama yarin adet olucam, baya uzun zaman bekliyorum ama cok ustune dusuyorum stres yapiyorum.dedigin gibi zamanini bekliyoruz
Aminnn insallahhhhhhh ayni dilekler senin icinde bacim. Insallah hamilesindirde adet olmassin.
O zaman Bu zaman olsun insallahhh
SeninLeSonsuzadek cok yardmci oldun sagol..