- 21 Ocak 2020
- 35
- 8
- 1
- 24
- Konu Sahibi Dilarassssuuuu
-
Üstüne görme değildi yani 2 adetimde de bayağı yoğundu 5 gün sürdü günde 2-3 ped değiştiriyordum. İhtimal var mıdır?İlişki şeklinize göre hamilelik zor bir ihtimal.
Mide bulantınız psikolojik muhtemelen.
Ama üstüne görme diye bir durum var.Yani hamileyken regl olunabiliyor.
Zannetmem.Kanda baktırın. Net sonuç alırsınız.Üstüne görme değildi yani 2 adetimde de bayağı yoğundu 5 gün sürdü günde 2-3 ped değiştiriyordum. İhtimal var mıdır?
Kanda baktıramamZannetmem.Kanda baktırın. Net sonuç alırsınız.
Doktorlar da ihtimal yok dediler ama şimdi siz böyle diyince şüphelendimZannetmem.Kanda baktırın. Net sonuç alırsınız.
Canim gebelik yoktur bulantilarinda stredtendirMerhaba. 2 ay önce İçeri girilmeden vajina ve çevresine boşalma olmadan ilişki oldu. 2 defa adet oldum ikiside 5 gün sürdü. İlişkiden sonra 6.haftada doktora gittim karından ultrasonla baktı sıkıntı yok dedi. İlk adetimi olmadan öncede 4 defa idrar testi yaptım negatif çıktı hepsi. Gebelik ihtimali olabilir mii? Sanki midem bulanıyor gibi hissediyorum daumarım yardımcı olursunuz
Yaa gerçekten mii?? kesin mii??? Çok mutlu oldumCanim gebelik yoktur bulantilarinda stredtendir
Kasma kendini bidaha saatin gecmeden ertesi gun hapi kullan ama yoktur gebelik stresten olur iliskiden 14 gun test yap ama kasma kendini kendini rahatlatmak istiyorsan test yap ama yoktur ☺Yaa gerçekten mii?? kesin mii??? Çok mutlu oldum
20 gün sonra idrar testi yaptım negatif çıktı 4 tane yaptım adette oldum ilişki 2 ay önce olduKasma kendini bidaha saatin gecmeden ertesi gun hapi kullan ama yoktur gebelik stresten olur iliskiden 14 gun test yap ama kasma kendini kendini rahatlatmak istiyorsan test yap ama yoktur ☺
Yoktur kesin daha ne test de yapmisin 14 gun sonra zaten idrarda belli oluyor onuda gectim adet gormussun .20 gün sonra idrar testi yaptım negatif çıktı 4 tane yaptım adette oldum ilişki 2 ay önce oldu
Yazdım zaten konu başlığında da yazıyor. 2 defa adet oldum ve ikiside 5 gün sürdü yoğundu her zaman ki gibiydiYoktur kesin daha ne test de yapmisin 14 gun sonra zaten idrarda belli oluyor onuda gectim adet gormussun .
Bir bilginiz varsa cevaplarsını yoksa yorum yapmazsınız değil mi?Nedense hergun bu konuyu okuyor gibi hissediyorum.
Gebelik olsaydi testlerde cikardi. Okadar yogun adet olmazdin. Doktor ultrasonda anlardi. Bebek görünmeyecek kadar kucuk olsa bile rahim duvarının kalınlığından yolk sac kesesinin varligindan gebelik olabilir derdi. Boşuna stres yapmayin okadar kolay değil keske kolay olsaMerhaba. 2 ay önce İçeri girilmeden vajina ve çevresine boşalma olmadan ilişki oldu. 2 defa adet oldum ikiside 5 gün sürdü. İlişkiden sonra 6.haftada doktora gittim karından ultrasonla baktı sıkıntı yok dedi. İlk adetimi olmadan öncede 4 defa idrar testi yaptım negatif çıktı hepsi. Gebelik ihtimali olabilir mii? Sanki midem bulanıyor gibi hissediyorum daumarım yardımcı olursunuz
Ne alaka ya kdjshhsjs teşekkür ederimHamile değilsin.
Bence takıntılı düşüncelerinle hayatı kendine zindan etme. Fake değilsen eğer tabii. Devamlı aynı konuyu açıp, hamile olmadığına dair o kadar ispat varken, inatla buna inanman fake olduğunu düşündürdü.
:/ umarım dediğiniz gibidirGebelik olsaydi testlerde cikardi. Okadar yogun adet olmazdin. Doktor ultrasonda anlardi. Bebek görünmeyecek kadar kucuk olsa bile rahim duvarının kalınlığından yolk sac kesesinin varligindan gebelik olabilir derdi. Boşuna stres yapmayin okadar kolay değil keske kolay olsa
Beş kere on kere aynı konuyu acip bir sürüde yanıt alıp sonra rahat edemiyor bir tane daha açıyormuşsunuz gibi zaten belli verdiğiniz cevaptan da. Hamile değilsiniz ama bir dahaki sefere korunun böylelikle bu kadar sıkıntı çekmezsiniz.Bir bilginiz varsa cevaplarsını yoksa yorum yapmazsınız değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?