• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

adet görmeyi kolaylaştıran bir yöntem

sahra87

Bilemiyorum...
Kayıtlı Üye
7 Mart 2008
1.101
5
116
İstanbul
merhaba arkadaşlar başka bir konu içerisinde de sordum ama bir de buraya yazayım dedim..ben geçen ay 27sinde regl görmüştüm ancak bu ay daha görmedim sanırım gecikti biraz..belirtiler var ama gelemiyor bir türlü ve pazartesi de tatile gideceğm bian önce olup bitsin istiyorum..asprin içme dışında çabuk adet görmemi sağlayacak bildiğiniz bir yöntem varmı?en geç yrn adet görmem lazım:(

canım böyle bişiyi bende yasamıstım ve doktorum her zman kullanmamak sartıyla bi ilaç vermişti sabah 2 akşam 2 tane aldım ve 2 gun içinde geldi 10 gun geciken adetim istersen tek seferlik kulanabilirsin onu

çok teşekkür ederim cnm peki ilacın adını özelden yazabilirsin..sanırım buraya yazmak pek doğru olmaz ilaç ismi..gerçi 2 gün çok geç benim için..offff:(

maydanoz suyu içebilirsin
6-7 dal maydonozu sapıyla suda kaynatıp tüket çok etkili günde 3 bardak içersin

pet şişe içine sıcak su koy,ayaklarının altına,belinin alt kısmına,kasıklarına falan koy,sıcak su çok iyi cevap veriyor bu tarz sorunlara

vaşş neler öğrendimm. hemen asprin şeftali maydonoz ne varsa yicemÇok üzgünüm çoook noluuur olıyım artık yaaaaaaasenağlama

canım merhaba yapman gereken tek şey civan perçemi içmek hemen adet oluyorsun dene istersen ben bunu yapıyorum çok iyi geliyor

soğan suyu canım kesinlikle..
soğanı kaynat.ve iç..bu yöntem harika bir yöntem.
hem zayıflamak isteyen arkadaşlarımda yapabilirler..birde iltihap söktürüyor.

civan perçemi nası bişi aktarlardamı satılıyor?nasıl içiliyor?soğan suyu da etkilimi benim hemen bugun olmam lazımda:))

civan perçemi nası bişi aktarlardamı satılıyor?nasıl içiliyor?soğan suyu da etkilimi benim hemen bugun olmam lazımda:))

evet canım aktarlardan bulabilirsin,soğan suyuda cidden çok etkili.3-4 soğanı kabuklarıyla birlikte önce yıka sonra 1 litre suya koy,3-4 dakika kaynat tadı biraz acı ama istersen limon katıp içebilirsin,ben oraletle karıştırıyorum tadı kötü gelmiyor o zaman,ayrıca soğan suyu çok faydalı.sivilcelerin varsa şayet ona da iyi geliyor,iltihaplanmalara birebir

kızlaarrrr hepinize çok teşekkür ederim..dün akşam kekik suyu yapıp kekik suyu içtim evde o vardı aktara da gidemedim..işte akşam kekik suyu yapıp içtim bir bardak ve bu sabah uyandığımda regl olmuşum:)))) hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim sizden çok şey öğrendimm...

kızlaarrrr hepinize çok teşekkür ederim..dün akşam kekik suyu yapıp kekik suyu içtim evde o vardı aktara da gidemedim..işte akşam kekik suyu yapıp içtim bir bardak ve bu sabah uyandığımda regl olmuşum:)))) hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim sizden çok şey öğrendimm...

hadi canım geçmiş olsun gözün aydın:) regl olduğuna bu yaz sıcağında bir tek sen varsın sanırım bu kadar sevinen:dance:

bir gün regl olduğuma bu kadar çok sevineceğim aklıma gelmezdi benim de :)))) eeee işin ucunda tatil olunca:)))

Kızlar benim olay çok farklı. Kimyasal gebeliğim var kahverengi akıyor. Bugün yarın düşecek bugün doktor söyledi. Ama ağrım çok var adet ağrısı. Ama biturlu gelmedi kan. Bişeyler icsemmi ki

Sogan suyu denedim simdide buradan cicis bayanlarimizdan öğrendiğim kekik suyunu icecem İnşAllah faydasi olur benimde 7 gun gecikti... :KK43:

Back