• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adet göremiyorum

HAYAT13

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2012
1.935
281
163
40 gündür aDET GÖRMÜYORUM HİÇ BÖYLE AKSAMAZDI YAA hamilede değilim progestron hormonun çok düşük çıktı onunla bağlatılı olabilir mi 23 yaşındaym ama bilemiyorum yaa bebbek sahibi olmak istiyoruz da doktora gittim hormonlarım normal değil yumrtlama gerçekleşmiyor dedi adetn 3. günü test yapp nun sonucuna göre ilaç vercekti malum bu ay halen adet olamadm korkuyrm nie olmaz die yani hem progtron ile östrjeni karşılaştııp ona göre ileç vericekti lmyrm korkyrmdadaha öncede hiç böyle geç olmadığı için of of of of geçen ay iş yaparken kendimi kasmıştm biten adtem geri başladı acaba onunla mı alakalı die düşnyrm adetm çok uzun sürdü o yüzden hayrlısıı bakalımm olamda rahtlasaydm bi

Bazen hava değişiminden vücut etkilenebiliyor.2 ay önce bendede oldu ama herşey normaldi.Stress yapma canım.

aslında belli olmuyor bir gebelik testi yapsanız aklınızda soru işareti kalmaz yada hava değişikliği de etkilemiş olabilir.

aslında belli olmuyor bir gebelik testi yapsanız aklınızda soru işareti kalmaz yada hava değişikliği de etkilemiş olabilir.

yapmazmıyım yaptım zaten 1,5 yıllık hamile kalmayı istiyorum tık yok hormonlarım bozuk benm :((( malesefff ah ah bebk olaaydıda öyle gecsetdi keşke

Bazen psikolojik olarakta regl gecikebiliyor.Bizde bebek istiyoruz ve benim her ay birkaç gün reglim gecikiyor acaba hamile miyim psikolojisi yüzünden.

Bazen psikolojik olarakta regl gecikebiliyor.Bizde bebek istiyoruz ve benim her ay birkaç gün reglim gecikiyor acaba hamile miyim psikolojisi yüzünden.

çok kötü bişey ya her ay beklemek ama bi zamanı var demekki hakkımzda hayrlısı olur inş bi gün yumrtlama sorununm varmş ilaç vericekti doktor adetmn 3. günü testine bakarak ama bakamyrz :):)

çok kötü bişey ya her ay beklemek ama bi zamanı var demekki hakkımzda hayrlısı olur inş bi gün yumrtlama sorununm varmş ilaç vericekti doktor adetmn 3. günü testine bakarak ama bakamyrz :):)

Her ay umutla beklemek ve regl olunca hüsrana uğramak çok kötü oluyor maalesef:(
İnşallah sorunsuz geçer kontrolün regl olursan tabii:)
Benim yumurtam oluşuyor ama çatlamayıp kiste dönüşüyor,benim sorunumda böyle maalesef:(
Amin canım hakkımızda hayırlısı olsun.

Son düzenleme:
Geçmiş olsun adet gecikmeleri sıkıntılı oluyor Malesef...yumurtlama sorunu derken sanırım polikistik over var bendeki gibi. Adetin 3. Günü testlerden sonra sana klomen tarzı ilaçlar veticrk yumurta geliştirici..takip edicekler yumurtalarını gerek görürse catlatma iğnesi vericek..bu sekilde hamile kalman kolaylaşacak...bende aynı dert var Malesef ama üzülme çaresi var...ilk çocuğumda 5 ay o ilaçlarla tedavi gördüm 5. Ayında hamile kaldım...şimdikinde 6. Ayda o ilaçlarla kaldim düşük yaptım sonraki au asilamayla birdaha kaldim...kendi kendime bende kalamiyorum Malesef...

ya arkadaşlar bende yeni evli sayılrım 1 ay önce ertesi gün hapı aldım 10 gün önce adet olmam gerekiodu ama olmadım test te yaptım negatif çıktı. bu hava değişimlerinden de gecikme oluyomu gerçekten. havalar birden ısındı ya bide stresli bi dönem di benim için. hala bekliyorum. Allahım hepimize zamanında bebek sahibi olmayı nasip etsin

ya arkadaşlar bende yeni evli sayılrım 1 ay önce ertesi gün hapı aldım 10 gün önce adet olmam gerekiodu ama olmadım test te yaptım negatif çıktı. bu hava değişimlerinden de gecikme oluyomu gerçekten. havalar birden ısındı ya bide stresli bi dönem di benim için. hala bekliyorum. Allahım hepimize zamanında bebek sahibi olmayı nasip etsin

Hava değişimi ve stres çok etkiliyor.Ben hamile miyim diye stres yaptığımda reglim gecikiyor.Mevsim değişimlerinde de gecikiyor.

işte öyle düşünmek yedi bitirdi beni hiç bu kadar gecikmezdi en ufak sancıyı adet belirtisi sanıp bekliyorum.

Benim şubat ayında tam 17 gün gecikti hamile miyim psikolojisi yüzünden.En sonunda adet söktürücü kullanmak zorunda kaldım.Kendimi öyle inandırmıştımki hamile olduğuma.Aslında beni yanıltan pozitif çıkan israr testiydi.Artık idrar testlerine güvenmiyorum.

Son düzenleme:
Benim şubat ayında tam 17 gün gecikti hamile miyim psikolojisi yüzünden.En sonunda adet söktürücü kullanmak zorunda kaldım.Kendimi öyle inandırmıştımki hamile olduğuma.Aslında beni yanıltan pozitif çıkan israr testiydi.Artık idrar testlerine güvenmiyorum.

hadş ya öyle pozitif çıkabilyrmu benm de negatif çıkyr adet olsamda rahatlasamm yaa keşke benmki de pozitf çıksa ama gerçek anlamada :):):):)

adet söktürü die bişey olduğunu şimdi burda öğrendim. off okadarda gecikmesin yaa normal hayatıma geri dönmek istiyorumm

Her ay umutla beklemek ve regl olunca hüsrana uğramak çok kötü oluyor maalesef:(
İnşallah sorunsuz geçer kontrolün regl olursan tabii:)
Benim yumurtam oluşuyor ama çatlamayıp kiste dönüşüyor,benim sorunumda böyle maalesef:(
Amin canım hakkımızda hayırlısı olsun.

benm arkadaşamnda çatlama sorunu vardı kolamen kullandı vede çatlatma iğnesi oldu ilk ay hamile kaldı bana da o tarz ilaç vercek doktor onunda yumrtlaması olmyrdu kisti oluyrdu

Geçmiş olsun adet gecikmeleri sıkıntılı oluyor Malesef...yumurtlama sorunu derken sanırım polikistik over var bendeki gibi. Adetin 3. Günü testlerden sonra sana klomen tarzı ilaçlar veticrk yumurta geliştirici..takip edicekler yumurtalarını gerek görürse catlatma iğnesi vericek..bu sekilde hamile kalman kolaylaşacak...bende aynı dert var Malesef ama üzülme çaresi var...ilk çocuğumda 5 ay o ilaçlarla tedavi gördüm 5. Ayında hamile kaldım...şimdikinde 6. Ayda o ilaçlarla kaldim düşük yaptım sonraki au asilamayla birdaha kaldim...kendi kendime bende kalamiyorum Malesef...

ewt arkadaşımnda kist probelei vardı kolamen kullandı çatlatma iğnesi oldu oyda hamile ee off offfff ben daha böyle şeyleri denemeye başlamadım bende kist yok off offf bende işte tedavisi varsa yapılsında kalayaım diyrm bulndm yerdede doktor yokk çok zor işim düşnmedende edemyrmm neyse sorunum çağresini bakılsın diyrm

bende işte canm sorun neyse yapılsın bende kalaym biar anönce istyrmm dokotr yokki :):):) hayrlısı ne diyeyem ya 1,5 yıldrrr beklyrz bakalımm versnler banad aiğe yapsınlar gelsin artık kuzumm

ewt arkadaşımnda kist probelei vardı kolamen kullandı çatlatma iğnesi oldu oyda hamile ee off offfff ben daha böyle şeyleri denemeye başlamadım bende kist yok off offf bende işte tedavisi varsa yapılsında kalayaım diyrm bulndm yerdede doktor yokk çok zor işim düşnmedende edemyrmm neyse sorunum çağresini bakılsın diyrm

Bunaliyorsun bende çok bunalmistim zamanında...dangalak dr un biri senin çocuğun olmaz dedi bana bide direk tüp bebek dene dedi çok üzüldüm falan sonra dedim olmuyorsa olmasın dedim kendimce psikolojimde bozuldu baya.. sonra bir arkadaşım sağolsun şimdiki drumu tavsiye etti ona gittim oda tup bebek en son çare dedi. 6 ay ilaç tedavisi olmazsa aşılama oda olmazsa tüp bebek dedi.. allaha cok şükür 5 ay ilac kullandım inan adetimde duzensizdi gecikme oluyordu hiç hamile kalabilecegim aklıma bile grlmezdi..annem yemek yememden anlamış test aldı yap dedi hep negatifi gördüğümden onu bile yapmadım sonra ısrarlara dayanamadım yaptım çift çizgi şaşırdım kaldim inanamadım. Okadar umutsuz olduğum bir anda hemde.. sabır lazim biraz bide iyi bi dr duzenli bi tedavi...bide esinizede bakılması lazım dr dan onuda talep edin .. inşallah sizlerde kavisacaksiniz bebislerinize..

bende işte canm sorun neyse yapılsın bende kalaym biar anönce istyrmm dokotr yokki :):):) hayrlısı ne diyeyem ya 1,5 yıldrrr beklyrz bakalımm versnler banad aiğe yapsınlar gelsin artık kuzumm

Haklısın canım zaten 1 yıl korunmasız ilişki olduysa ve gebelik elde edilememisse kendi badins uğraşmanın bi anlamı yok...ilaç ve dr takibi şart...onlar yumurtanın takip edip sana en verimli günleri söylüyor o günler ilişki veriyor...bunlarda genelde adettin 1. Gününden sonra 12. 14. 16.ve 18. Günler oluyor ..en yakin zamanda ınş sendr bebeğine kavusursun..

Back