• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adet gördüğüm halde hamile olabilir miyim?

leylaa1997

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2019
2
1
1
28
Merhaba arkadaşlar biraz açık yazacağım daha anlaşılır olması için kusura bakmayın. kafama takıyorum kuruntu yapıyorum bu konuda. bu yüzden sorma ihtiyacı hissettim. öncelikle eşimle ön sevişme yaptıktan sonra eşim içime boşalmadı hatta içime hiç girmedi girmeden dışarı boşaldı yani vajinamla temas dahi etmedi.Altımda da tayt vardı zaten giyinikti altım.Neyse dışarı boşalınca eşimin eli galiba birazcık kendi menisine değdi ardından sarıldık bi 5-10 dk kadar öyle vakit geçirdik elindeki meni kurumuştu. Sonra o 5 dk dan sonra falan eşim elini vajinamın içine değdirdi. yani diyeceğim o ki eşimin elinde sperm falan kalmış olamaz çoktan ölmüşlerdir o spremler değil mi? vajinama girince tekrar canlanamazlar değil mi? ve adette oldum adetimde gecikme falan da olmadı ama şuan karnım da biraz gaz ve şişkinlik var gibi sizce takıntı yaptığımdan mı böyle düşünüyorum. daha önce böyle bi gaz sıkışması hiç yaşamadım çünkü.

Hamile olmadığının anlamı adet olmaktır. Biz ilişkiyi tam yaşıyoruz hamile kalamıyoruz, siz elinde meni kurudu da acaba hamile kalır mıyım diyorsunuz. :skandal:
hamile filan değilsiniz ve bu şekilde hamile kalınmaz içiniz rahat olsun :halay:

Hamile olmadığının anlamı adet olmaktır. Biz ilişkiyi tam yaşıyoruz hamile kalamıyoruz, siz elinde meni kurudu da acaba hamile kalır mıyım diyorsunuz. :skandal:
hamile filan değilsiniz ve bu şekilde hamile kalınmaz içiniz rahat olsun :halay:
ay oh içim rahatladı. benim evham yapmamın sebebi karnımda gaz sancısı hissetmemdi. çünkü hamilelik belirtilerinde yazıyordu internette. 😂 ama olmaz değil mi çok teşekkür ederim

Back