• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adet gibi üstüne görme olurmu lutfen cevap verın:((

Ben o kahverengi kanamayi adet sandim cunku evlendikten sonraki ilk adetimdi üsüttüm heralde diye dusundum megersem bi kac gunluk hamileymisim yani yumurta dolleneli bikac gun olmus ama ben ayni adet gunumde o kanama geldigi icin adet oldum sanmistim. Kan testinde felan hic cikmamisti. Aradan 3 hafta gecti bi sonraki adetime bi kac gun kala hamile oldugumu ogrenmistim ama düstü zaten 9 haftalikken

ozman ben biraz daha bekliyim ocak ayinda kimyasal gebelik yasadim bu akinti beni cok korkuttu acikcasi cevap verdigin icin tesekkur ederim

Normalde reglim 5 gun surerdi 2 gun kahverengi akinti seklinde oldu zaten planliydi bizim bekliyodum ondan 2 gn snra kan testi yaptrdm negatif cikti diger ay 6 gun geciktim hic beklemiyodum gebelik testi yaptim evde pozitif cikti ogrendiginde 5 haftalik hamileydim ins sizde hamilesinizdir

Normalde reglim 5 gun surerdi 2 gun kahverengi akinti seklinde oldu zaten planliydi bizim bekliyodum ondan 2 gn snra kan testi yaptrdm negatif cikti diger ay 6 gun geciktim hic beklemiyodum gebelik testi yaptim evde pozitif cikti ogrendiginde 5 haftalik hamileydim ins sizde hamilesinizdir

cook tesekkur ederim bilgilendirdiginiz icin sanırım suan aynı durum bende 2 gundur kahverengi akintim var ve hic adet kanamasina donmedi hakkımızda hayirlisi

Back