• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

adet geciktirmek için?

victoria123

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2009
21
0
86
51
Ankara
merhaba.tatil zamanı adet dönemime denk geliyor. :( evli olmadığım için de tampon kullanamam.adet geciktirici ilaç da kullanmak istemiyorum.acaba geciktirmek için bitki falan deneyen oldu mu? sanırım mecburen ilaç kullanmak zorundayım :(
teşekkürlera.s.

ben adet geciktirici bir ilaç kullanmıştım arkadaşlar bır sıkıntı olmadı bıraktığımın ertesı günü adetım geldı. Yanlış bilgi vermeyım ama ben bı zararını görmedım.

kızlar burada bir arkadaşimiz tatilde tampon kullandiğini çok memnun kaldiğini yazmişti. isterseniz hormonlarinizla oynamayin belki ilk iki gün denize giremezsiniz ama sonra rahat rahat tamponla takilirsiniz. benim bir arkadaşim ilaci kullandiktan sonra adetinin sancili başladiğini sölemişti.

ben de tatile gitmeden bir hafta once regl olayim diye bir hemsire arkadasin aklina uyup reglim bitince farlutal aldim, normal reglimden 1 hafta once oldum ama bu kez de bi yerde okudum ki, bu kirilma kanamasiymis, tekrardan eski gunumde de regl olurmusum. bilginiz var mi?

bende de aynı sorun var bugun annemin dogum dr unu aradım farlutal almıştım ama netten okuyunca korktum dr a sordum düğünden 3 gün önce basla düğünden sonra bırak dedi onu deniycem :)

bende az önce adet geciktirmek için doktoruma gitmiştim duphaston yazdı sabah akşam 1er tane yut dedi adet olmak isteyince bırak dedi... adetim 11-veya 12sine denk geliyo bugunden başlayacam. birde ilaca rağmen adet olursan tampon al dedi. bi tampon aldım ve kızlarında kullanabileceği reçeteyi okurken dikkatimi çekti ama sonundada doktora sormadan kullanmayın diyo... tamponla riske girme hap kullan başka türlü gecikmez.

duphastonuda daha önce kullanmıştım genital bölgede sivilce falan yapmıştı ama napalım mecburen kullancam...

Son düzenleme:
merhaba.tatil zamanı adet dönemime denk geliyor. :( evli olmadığım için de tampon kullanamam.adet geciktirici ilaç da kullanmak istemiyorum.acaba geciktirmek için bitki falan deneyen oldu mu? sanırım mecburen ilaç kullanmak zorundayım :(
teşekkürlera.s.

Arkadaşım merhabalar, bende geçen yıl senin durumundaydım ve bi eczacı dostumdan bana bir ilaç tavsiye etmesini istedim ve ORGAMETRİL diye bir ilaç verdi bana adet tarihinde 3 gün önce başladım kullanmaya, sanada onu tavsiye edebilirim. belirgin bir yan etki göstermedi ama şunuda söylemeden geçemiicem küçük göğüslü olduğumdan göğüslerim büyüdü ve sertleşti e ne yalan söyliyim buda tatilde çok işime yaradı :utangac:

Back