bende nikahtan önce kullanmıştım hatta 2-3 gün önceden başladım nikah olayları bitince bıraktım 3-4 gün sonra yine regl olmaya başladım
Kızlar yardım edin yaaa. Haziranda düğünüm var ve balayı zamanına geliyo rengl dönemim yani 7-8 haziran gibi ve ben 11haziran gibi bitmesini istiyorum şimdi doktordan geliyorum bana orgametril verdi ben hiç bişi anlamadım rengl dönemine 14gün kala ve 10 gün kullan dedi. Yani bugün başlıcam 10gün kullancam peki bıraktığım zaman hemen gelmicek mi tatilimi çıkartmıyo ki ne anlamı var ozaman off yardım edin yada nasıl kullanldığnı siz anlatın
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Valla bu hesap benim de kafamı karıştırdı. Bunu doktora sormadın mı?
Ben eczaneye sordum ve aldım doktora gitmedim. Bir hafta kala aldım 4-5 gün önce başla dedi ne kadar kullanacağımı söylemedi. Ben de tatil bitene kadar yani kafadan 2 hafta kullanmışımdır. İlk önce doktora gitmek daha iyi ama bence eczacıya da bir sor derim ben.
Vücudunda ve karnında şişlik yapar. Ağrı sıra sancın olur. Göğüslerin aşırı hassaslaşır.
Yoksa sende mi primolut-N kullandın canım
orgametril kullandım. Primolut-N'i denize gitmeden önce kullanmıştım onda da aynı sonucu aldım
İlacın ismi neydi canım
Benim aldığımda orgametril ama doktor bana adete 14gün önce kullan dedi
Kızlar yardım edin yaaa. Haziranda düğünüm var ve balayı zamanına geliyo rengl dönemim yani 7-8 haziran gibi ve ben 11haziran gibi bitmesini istiyorum şimdi doktordan geliyorum bana orgametril verdi ben hiç bişi anlamadım rengl dönemine 14gün kala ve 10 gün kullan dedi. Yani bugün başlıcam 10gün kullancam peki bıraktığım zaman hemen gelmicek mi tatilimi çıkartmıyo ki ne anlamı var ozaman off yardım edin yada nasıl kullanldığnı siz anlatın
Canım ismi neydi buda benim için önemli
Yanlış hatırlamıyorsam primolut-n idi. Kardeşim de yasmin doğum kontrol hapı kullandı geçen sene.
Valla herkes bu ilacı kullanmış bende napcağımı şaşırdım
Valla herkes bu ilacı kullanmış bende napcağımı şaşırdım
Yanlış hatırlamıyorsam primolut-n idi. Kardeşim de yasmin doğum kontrol hapı kullandı geçen sene.
Doktor tavsiyesine her zaman uymak gerekir ama ben direk eczanede sorup almıştım. Doktorun sana söylediği hesap benim aklıma yatmadı açıkçası.
Denenmişi varken karışık hesaplara girmezdim ben. Yine de karar senin tabi ki.
Çevrenden de fikir al bence. Çoğunluk aynı hapı kullanmıştır eminim.
Geçen sene işyerimde ameliyat olmak üzere olan bir abla adeti ameliyat gününe denk geliyor diye dertleniyordu. Ona söyledim daha önce kullanmamış. Hemen gidip aldı.
Evet bende bu ilactan kullandim canim bi zararini da gormedim.iki uc kere kullandim yani
Çok etkili bencede bunu kalan minnacik ama marifeti büyük sabah öğle aksam tok karnina oc bi gün oncesi neden bile icebilirsin
سبحان
Bana kalsa bisey kullanma cünkü hepsinin yan etkisi var...
Tatil boyunca ve dügün boyunca rahatsiz gezersin...
Simdi ki aklim olsa hayatta kullanmam primolut-n i...
Bazilarinin slklntl stresten ya gec geliyor ya erken birak sansa kalsin...
Olmadi Tampon kullanirsin...
Acaba kullandığınız ilaç daha mı iyi çünkü herkes onu yazmış
Canım,iyilik kötülük olarak bilemiyorum hani doktor olmadığımdan ama genelde çevremden de adet geciktirici olarak bu ilacın kullanıldığını duymuşumdur.Arkadaşların yazdıklarını da okumuşsundur,herkeste değişik olabiliyor etkileri.Yapıyla alakalı bir durumdan belkide.Yalnız işte bahsettiğim gibi ben biraz sorun yaşadım.Başka bir markanınkini kullansam olur muydu aynı etkiler bilemiyorum.Normal adet olmam gereken günlerden itibaren ertelediğim gün kadar ağrı yaptı bana mesela.Hani regl olmadan önce sancı filan olur ya,onun gibi.Karnım feci şişti;tatil rezil olmasın diye içmiştim ama millet dalga geçti hamile misin diye,bikini ile bir de düşün o göbeği ki ben zayıfımdır yani,davul gibi bir şişkinlik olduSen şimdi mecbur kullanacaksın,anlıyorum.Önemli olan senin işine yarayacak kadar günü kurtarmak için fazla içilebiliyor mu?Bunu biz ne desek şimdi yanlış yönlendirme olabilir,doktora danışmak lazım bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?