Adet geçiktirici kullanan var mı?

gul92

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2013
243
40
68
Kızlar yardım edin yaaa. Haziranda düğünüm var ve balayı zamanına geliyo rengl dönemim yani 7-8 haziran gibi ve ben 11haziran gibi bitmesini istiyorum şimdi doktordan geliyorum bana orgametril verdi ben hiç bişi anlamadım rengl dönemine 14gün kala ve 10 gün kullan dedi. Yani bugün başlıcam 10gün kullancam peki bıraktığım zaman hemen gelmicek mi tatilimi çıkartmıyo ki ne anlamı var ozaman off yardım edin yada nasıl kullanldığnı siz anlatın

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ya kızlar yardımm edinn off

Canım ben tatil için kullanmıştım bir kere,farklı bir marka ama fikir verir belki diye yazmak istedim.Ben kullandığıma pişman oldum açıkçası çünkü yan etkisi oldu,çatlayacaktım neredeyse.Bıraktıktan sonra 2-3 güne regl olursun demişlerdi,olamadım,çok gecikti.Kullandığım dönemde de ödem yaptı vücuduma.Hapı bıraktıktan 10 gün sonra ancak regl oldum ve çok az oldu kanamam,şiştim resmen Sonraki adetim ise çok şiddetli oldu,ağır geçti.7-8'i gibi regl olacaksan normalde şimdiden içmen gerekiyor evet.Ve en fazla 14 gün kullanıp erteleyebiliyorsun diye biliyorum.Benim kullandığım öyleydi yani.Ama dediğim gibi hapı bırakınca şıp diye regl olmadım ben.Şimdi başlasan ve hadi 14 gün kullansan diyelim,en erken de bıraktıktan 4-5 gün sonra olsan regl kurtarmaz mı durumu?

onu bilmiyorumda ben prumolit kullandım adet zamanından önce o geciktirdi işte tatili adetsiz geçirdim bitincede bıraktım ilacı bir iki gün içinde geldi zaten
ama karın ağrısı filan yapıyo sanki her an adet olcakmış gibi hissediyosun geriliyosun böle çok kötü bi ruh haliyle geziyosun
sonuçta kurtarıyor işte seni

Son düzenleme:
Bahsettiğin ilacı bilmiyorum. Ben primolut- n kullanıyorum geciktirmek için. Adet başlamadan bi hafta önce başlıyorum. Atlatmak istediğim dönemi atlatınca bırakıyorum ve iki gün sonra regl oluyorum. Çok sık kullanmamakta fayda var böyle ilaçları ama özel durumlarda gerekiyor işte. Düğünde hiç çekilmez.

Son düzenleme:
Doktor bana 10 gün kullancaksın dedi ama canım ya 10gün olursa kurtarmaya bilir senin dediğin gibi 14 günse kurtarır

Peki sen adete ne zaman kala başladın canım yani adetten kaç gün önce

Peki sen adete ne zaman kala başladın canım yani adetten kaç gün önce

valla hatırlamıyorum ki 4 yıl önceydi
sanırım 1 hafta önceydi

aa ama bak arkadaşın dediğide mantıklı d.k. hapı hem korunmayı düşünüyorsan onunla başlarsında

Doktor bana 10 gün kullancaksın dedi ama canım ya 10gün olursa kurtarmaya bilir senin dediğin gibi 14 günse kurtarır

Canım ben Primolut-N kullanmıştım.En fazla 14 gün içip erteleyebilirsin demişti doktor.Uzun süre içmek ve sık sık ertelemek için kullanmak iyi değilmiş.Doktoruna telefon edip sorma imkanın yok mu?Hani mecbur gerçekten düğün zamanı,bir kereliğine 14-15 gün içsem zararlı olur mu diye bir sorsan.

Bende geçen sene tatil dönemine denk geldiği için kullanmıştım. Reglimin başlamasına 3-4 gün kala kullan demişti eczacı kız öyle yaptım, tatil bitiminde eve gelince bıraktım ve 2-3 gün sonra regl oldum. Evet tatilde rahat ettim belki ama yaklaşık 1 yıldır regl düzene girmedi hala. Bu sene ne yapacağım onu bilmiyorum çünkü sürekli 5-6 gün erken oluyor bazen 5-6 gün geç tutturamıyorum yani zamanını.

1-2 Sene önce bende kullandım canım tam tatile gideceğim gün olcaktım başka bir ilaçtı benimkisi 5 gün önce içmeye başlıyodun galiba istediğin zaman bırakıyodun 1 2 gün içinde regl oluyodun ama tatilim berbat oldu karnım şişti hamileymişim gibi sancılarım da vardı ne denize girebildim ne yerimden kalkabildim şiştim kaldım. Adet düzensizliği yapar demişlerdi yapmadı bende ama adet olsaydım daha iyiydi.

İlacın ismi neydi canım

İsmi neydi ki canım herkes benim aldığımdan başka ilaç ismi sölemiş çünkü

Acaba kullandığınız ilaç daha mı iyi çünkü herkes onu yazmış

Bu ilacımı alsam napsam

Acaba kullandığınız ilaç daha mı iyi çünkü herkes onu yazmış

ben de aynı ilacı kullanmıştım. beklediğim tarihten 3 gün önce başladım. tatilin bitmesine 1 gün kala bıraktım. bıraktıktan 2 gün sonra regl oldum. 2 tatilimde de kullandım. bana hiç bir yan etki yapmadı. kişiden kişiye değişiyor sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…