Kızlar yardım edin yaaa. Haziranda düğünüm var ve balayı zamanına geliyo rengl dönemim yani 7-8 haziran gibi ve ben 11haziran gibi bitmesini istiyorum şimdi doktordan geliyorum bana orgametril verdi ben hiç bişi anlamadım rengl dönemine 14gün kala ve 10 gün kullan dedi. Yani bugün başlıcam 10gün kullancam peki bıraktığım zaman hemen gelmicek mi tatilimi çıkartmıyo ki ne anlamı var ozaman off yardım edin yada nasıl kullanldığnı siz anlatın
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
onu bilmiyorumda ben prumolit kullandım adet zamanından önce o geciktirdi işte tatili adetsiz geçirdim bitincede bıraktım ilacı bir iki gün içinde geldi zaten
ama karın ağrısı filan yapıyo sanki her an adet olcakmış gibi hissediyosun geriliyosun böle çok kötü bi ruh haliyle geziyosun
sonuçta kurtarıyor işte seni
Peki sen adete ne zaman kala başladın canım yani adetten kaç gün önce
Ben doğum kontrol hapını kullandım. Doktor tavsiyesi ile.
Doktor bana 10 gün kullancaksın dedi ama canım ya 10gün olursa kurtarmaya bilir senin dediğin gibi 14 günse kurtarır
Geciktirici olarak mı
Bende geçen sene tatil dönemine denk geldiği için kullanmıştım. Reglimin başlamasına 3-4 gün kala kullan demişti eczacı kız öyle yaptım, tatil bitiminde eve gelince bıraktım ve 2-3 gün sonra regl oldum. Evet tatilde rahat ettim belki ama yaklaşık 1 yıldır regl düzene girmedi hala. Bu sene ne yapacağım onu bilmiyorum çünkü sürekli 5-6 gün erken oluyor bazen 5-6 gün geç tutturamıyorum yani zamanını.
1-2 Sene önce bende kullandım canım tam tatile gideceğim gün olcaktım başka bir ilaçtı benimkisi 5 gün önce içmeye başlıyodun galiba istediğin zaman bırakıyodun 1 2 gün içinde regl oluyodun ama tatilim berbat oldu karnım şişti hamileymişim gibi sancılarım da vardı ne denize girebildim ne yerimden kalkabildim şiştim kaldım. Adet düzensizliği yapar demişlerdi yapmadı bende ama adet olsaydım daha iyiydi.
Canım ben Primolut-N kullanmıştım.En fazla 14 gün içip erteleyebilirsin demişti doktor.Uzun süre içmek ve sık sık ertelemek için kullanmak iyi değilmiş.Doktoruna telefon edip sorma imkanın yok mu?Hani mecbur gerçekten düğün zamanı,bir kereliğine 14-15 gün içsem zararlı olur mu diye bir sorsan.
onu bilmiyorumda ben prumolit kullandım adet zamanından önce o geciktirdi işte tatili adetsiz geçirdim bitincede bıraktım ilacı bir iki gün içinde geldi zaten
ama karın ağrısı filan yapıyo sanki her an adet olcakmış gibi hissediyosun geriliyosun böle çok kötü bi ruh haliyle geziyosun
sonuçta kurtarıyor işte seni
İsmi neydi ki canım herkes benim aldığımdan başka ilaç ismi sölemiş çünkü
Acaba kullandığınız ilaç daha mı iyi çünkü herkes onu yazmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?