• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adet Geciktirici Kanama Yaptı

Ben kanamalıyken de durdurduğunu biliyorum. Kullandığım olmuştu ama günde 3 dozdu 5. doz da kesiyor lekeleniyordu diğer dozlar da da kesiyordu. Yalnız çok baş ağrısı yapıyor...
Ay sevindim yorumuna. Ya yan etkileri hiç umrumda değil yeter ki dursun. Saat 11 de üçüncü dozu alacağım. Yola çıktığımda 4. Dozu almış olacağım. Peki ilk dozlarda azalma oldu mu? 3.de falan. Yani duracak mı durmayacak mı belli etti mi sende?

Tampon kullanabilirsin hormonlarınla oynama bence

ben hiç denemedim ama işe yarıyor diyorlar
primolut kullanma bir daha
benim düzenimi çok bozdu o
artı sonraki reglim çok sancılı geçmişti

Daha önce kullandım ama yani önemli değil güzel bi tatil yapayım yeter. Tamponlu tatil pek tatile benzemeyecek benim için. Geçti mi geçmedi mi çok pinpirikliyim. Hem diğer yönleri de var.
umarım durur da mahkum kalmam.

Ay sevindim yorumuna. Ya yan etkileri hiç umrumda değil yeter ki dursun. Saat 11 de üçüncü dozu alacağım. Yola çıktığımda 4. Dozu almış olacağım. Peki ilk dozlarda azalma oldu mu? 3.de falan. Yani duracak mı durmayacak mı belli etti mi sende?

Onu ancak sen bilirsin.
Mesela, adetin kaçıncı günü yoğunlaşıyor kanama?
Eğer yoğunlaşmayıp azalma ve giderek lekelenmeye doğru gidiyorsa kesiyor.
Ben de öyle oluyordu.
İlacı bırakınca da 1 kaç gün sonra oluyordum kanama

Daha önce kullandım ama yani önemli değil güzel bi tatil yapayım yeter. Tamponlu tatil pek tatile benzemeyecek benim için. Geçti mi geçmedi mi çok pinpirikliyim. Hem diğer yönleri de var.
umarım durur da mahkum kalmam.

Ben tampon kullandım tatilde sürekli değiştirirsen bi sıkıntı çıkarmıyor

Jooker ben bu ilaci cok defa kullandim. Benimkini reglken de kesti. Bir gun icinde kesti. Anneminkini de oyle. Ama nacizane onerim bu ilaci kullanmaman. Oldukca duzenli giden adet duzenimi baya bozdu, yeni yeni duzeliyor diyebilirim. Hic denemedim ama tampon kullan bence.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Jooker ben bu ilaci cok defa kullandim. Benimkini reglken de kesti. Bir gun icinde kesti. Anneminkini de oyle. Ama nacizane onerim bu ilaci kullanmaman. Oldukca duzenli giden adet duzenimi baya bozdu, yeni yeni duzeliyor diyebilirim. Hic denemedim ama tampon kullan bence.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

tatile gittim geldim canım. :9: ya ben de isteyerek kullanmadım mecbur kaldım. :31:

Back