Adet Geciktirici Hap?

goncammm48

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2017
1.263
999
73
Arkadaşlar bir bakarmısınız mecburiyetten bir iki gün içmek zorunda kalıcam bilenler bilir çocuk istediğimi de ..bir sonraki döngümde normal geliyor adetim hiç beni etkilemedi daha önce de kullandım fakat bu ilaç rahimin iç dokusunu bozar ilerki dönemde hamile kalmaya engel olur (tüp bebeğe başlıcam zaten) fikri olan var mı

Tatile gideceksen menstrual cuplardan al. İçme o hapı. Benim bünyemin içine etmişti sağolsun. Adet olaydım keşke dedim şişkinlikleri, ağrıları çekilecek gibi değildi. İçeriğini tam bilmesemde hormonal değişiklikler yaptığını hissettim ben vücudumda. Tehlikeli olabilir.
Doktorunuza mutlaka sorun.

Tampon kullanma ihtimaliniz varsa onu kullanın. Sık değiştirirseniz çok rahat edersiniz. İlaç almayın isterseniz.

Tampon iyidir.Bende ilk kullandıgımda cok tedirgindim ama oh be dedim. Tüp bebek yaptıracaksanız ilaç almayın lütfen, eczaneden tampon alın

bu hap ile doğurganlık arasında bi bağ yok. belki o ay hamile kalma şansınızı düşürebilir ama sonraki aylar için sorun teşkil etmez. sporcular vs kullanıyor, ben iki kere kullandım.

Ben de kullanıyorum birkaç gündür. Benim adetim 32-37 ya da bazen daha dengesiz dongulerde olduğu için tedbir amaçlı aldım. İlk kez kullandım. Bugün tatilin son günü diye içmedim. Sizin dediğiniz gibi bir durum oluşturacağını düşünmüyorum. Sadece kanamayı durdurmak için hormon takviyesi gibi birşey. Tamam belki yan etki yapabilir ama bende yapmadı. Gayet rahatım. Ne şişkinlik var ne başka birşey. Asabiyet var ama o bebekten kaynaklı :) tabi herkesin bünyesi aynı değil.

Geciktirici veya söktürücü kullanmadim. Ama adet dengesi bozulan arkadaslarim olmustu kullanip.
Onun disinda tampon oneririm size. Buyuk rahatlik. Denize gidicektim 1 haftaligina ve adetime denk gelmisti. Ilk o zaman basladim. Sonra bi daha ped almadim. Basta hisseder rahatsiz olursunuz ilk kullanim oldugu icin ama 1-2 degistirmede alisirsiniz

Tampon gibi bir rahatlık varken neden ilaç içmek istiyorsunuz? Çoğu kadın türkiyede hurafelerle doldurmuş tamponla ilgili beynini. İpi kopmaz, kimseyi de zehirlemez. Yaz aylarında özellikle inanılmaz rahatlıktır koku, terleme vs yapmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…