Adet Geciktirici Hap İsmi Lazım Acil!!

KotuKiz

Üye
Kayıtlı Üye
22 Mart 2014
13
0
6
Diyarbakır
Arkadaşlar vizelerim başlamak üzere ve benim için çok önemli adet dönemlerim çok rahatsız edici geçiyor sancısını geçtim kullandığım her ped pişik yapıyor bana adet geciktirici hap lazım bi de hapı reçeteyle mi alabiliyoruz yoksa eczaneden alabiliyor muyuz direk?

Adet geciktiren bir hap var ama sonrasında adet olduğunda normal adetinin 2 3 katı kadar ağrı çekiyorsun adetin bitene kadar.
Ve ilaç iismi vermek yasak. İlla kullanıcam dersen bir eczaneye danış canım...

Arkadaşlar vizelerim başlamak üzere ve benim için çok önemli adet dönemlerim çok rahatsız edici geçiyor sancısını geçtim kullandığım her ped pişik yapıyor bana adet geciktirici hap lazım bi de hapı reçeteyle mi alabiliyoruz yoksa eczaneden alabiliyor muyuz direk?

ben balayında kullandım. sonrasında çok sancılı oluyor. böyle bi sebepten kullanma derim bende...

peki kullanmayıp napalımm, düğünümde adet olucam büyük ihtimal, nasıl başa çıkıcammm kullnmayıp ?:14:

:KK55::KK45:kızlar ben de primolut kullanıyorum. reçetesiz alıyorum. ama bende dediğiniz gibi şişlikler falan olmuyo..
yadaa ben oyle mutlu oluyorum kı o hap benı kurtarıncaa şişsemde farketmıorum.
Çok güzel bi icad. üretenden düşünenden Allah bir degil Bin kez razı olsun. kii ben gunde 3 tane fakan ıcmıyorum sabah 1 aksam yatarken 1 tane..olacak sekılde ıcıyorum. olmak ıstedıgımden 3 gun once kesıyorum. birdeeee benn olmasına 1 gun kala başlasam bile ters tepki vermiyo. yıne gecıktırıyo yanı.
Kullanın dusunmeyın. sıfır yan etkı. yasasın rahatlık :)

Back