Adet gecikmesinin 3.günü

alinalara

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2018
443
516
53
Bugün gecikmemin 3.günü ne regl ne hamilelik belirtim yok..adetim düzensiz değildir.hamilemiyim acaba diye düşünüyorum ama en ufak bir hamileliğe dair belirtim yok..
Mart 14 de düşük yaptım ama test için 8 10 gün gecikmeyi beklicem..

Düşük sonrası ilk adetim 33.günde gelmişti.bu ay eğer olursa 2.adetim olacak ama dediğim gibi hiç bir belirti yok..bir taraftan da korkuyorum dış gebelik başka bişey falan olur diye?ne yapacağımı bilemiyorum ama negatif test görmek istemiyorum

Benimde bu gün gecikmemin 4. Günü ama gidip test bile alamıyorum negatif çıkıcak diye bende bekliyorum hasta olmayı herhangi bir belirti bişey de yok yinede kendimi hasta olucak gibi hazırlıyorum artık insanların çenesinden bıktım en yakınım bile beni bununla vurmaya çalıştı daha 2 gün önce hastaneye gitsem virüs nedeni ile bir yere çıkamıyoruz. Anlıcagın bende 4 duvar arsında sürekli beynimde bu konuyu tartışıyorum rabbim hakkımızda hayırlısı neyse onu versin bize inşAllah

Valla canım en yakınım bile söylese umrumda olmaz..sonuçta bu işlet nasip..allah nasip edecek.ama insanların boş konuşmasını İnan hiç takmamak gerek..bende regl belirtisi de yok hamilelikte belirtisi de yok..yani hamilelik olsa bir belirti illaki verirdi canım ben kendimi gecikme olmuştur diye alıştırmaya çalışıyorum..ama senin inşallah gebeliktir..şuan içime öyle bir his doğdu..daha öncede gecikme yaşadın mı peki?

Hayatım 6 ay bebek denedim görmediğim belirti kalmadı ama sonuç hüsran bu ay hamile kaldım ve inanırmsn hiç bir belirti yasamadm bence hiç belirti arama kendinde git test ver

Benim de günü gününe olan reglim ilk kez 5 gün gecikti. Bende korkuyorum negatif görmekten Ne regl ne hamilelik belirtilerim benim de yok çok tuhaf.

Klomen kullandım iğne vurulacaktm virüs girdi klomen den sonra 1 gün ya geç oluyordum ya da 1 gün erken inşallah hissettiğin gibidir ya 1 hafta içinde hasta olmazsam eger test yapıcam inş olmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…