Teşekkür ederim bende yaşamadım hatta ilk gebeliğimde adet olmuştum 3 gün sürünce kadın doğumda 1 aylık hamile olduğumu öğrenmiştim o zaman üstüne görme demişti doktor oğluşum şuan 2 yaşında kardeşi de olsun çok istiyoruz Rabbim bilirBen yaşamadım yerleşme kanaması fakat değeriniz yükselebilir bildiğim kadarıyla yerleşme kanaması adet kanaması gibi yoğun gelen bir şey değil ama dediğim gibi yaşamadığım için bilmiyorum. Doktorun dediği gibi 2 gün sonra kan verin net olarak ancak o zaman öğrenirsiniz. Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah
İnşallah oğluşunuza kardeş geliyordur. Bende şuan 9+4 haftalık hamileyim ilk öğrendiğimde adetimi 10 gün geçtikten sonra beta 73 çıkmıştı sizde de umut var benceTeşekkür ederim bende yaşamadım hatta ilk gebeliğimde adet olmuştum 3 gün sürünce kadın doğumda 1 aylık hamile olduğumu öğrenmiştim o zaman üstüne görme demişti doktor oğluşum şuan 2 yaşında kardeşi de olsun çok istiyoruz Rabbim bilir
Amin inşALLAH canım :) Rabbim senin minnoşu da bağışlasın size sağlıcak ile Allah analı babalı büyütmek nasip etsin :)İnşallah oğluşunuza kardeş geliyordur. Bende şuan 9+4 haftalık hamileyim ilk öğrendiğimde adetimi 10 gün geçtikten sonra beta 73 çıkmıştı sizde de umut var bence
Bi gelişme var mı acaba baktırdınız mı yukselmiş mi diye aynı durumu yasıyorum da şu an üşüttüm diye gittim betaya bakmışlar sonuc 4.9Adet günüm cumartesiydi olmadım dün karın ağrısı mide bulantısı ile acile gittim doktor beta hcgye bakmış 4.9 çıkmıştı iki gün sonra kan ver dedi sabah kasık ve karın ağrısı ile uyandım hafif hafif lekelenme geliyor yerleşme kanaması yaşayanlar bilgi verir mi ? Ve beta hcgsi 4.9 çıkıp yükselen var mı ?
Adet oldunuz sonra gebe oldugunuzumu ögrendiniz bndede benzeri Bi durum var emin olamıyormTeşekkür ederim bende yaşamadım hatta ilk gebeliğimde adet olmuştum 3 gün sürünce kadın doğumda 1 aylık hamile olduğumu öğrenmiştim o zaman üstüne görme demişti doktor oğluşum şuan 2 yaşında kardeşi de olsun çok istiyoruz Rabbim bilir
Canım ne oldu yükselmiş mi değerin bende aynı durumdayım daBi gelişme var mı acaba baktırdınız mı yukselmiş mi diye aynı durumu yasıyorum da şu an üşüttüm diye gittim betaya bakmışlar sonuc 4.9
Benimde geçen ay öyleydi 4 gün kala 4.9 du adete bir gün kala gittim yine 4.9 ve ertesi gün adet oldimCanım ne oldu yükselmiş mi değerin bende aynı durumdayım da
Adet olmuştum canımCanım ne oldu yükselmiş mi değerin bende aynı durumdayım da
Merhaba cnm son durumun nedirAdet günüm cumartesiydi olmadım dün karın ağrısı mide bulantısı ile acile gittim doktor beta hcgye bakmış 4.9 çıkmıştı iki gün sonra kan ver dedi sabah kasık ve karın ağrısı ile uyandım hafif hafif lekelenme geliyor yerleşme kanaması yaşayanlar bilgi verir mi ? Ve beta hcgsi 4.9 çıkıp yükselen var mı ?