• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adet gecikmesinin 10. gününde Beta Hcg 0.2 çıktı. Sonradan artma ihtimali var mı?

silayildizzzz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2024
21
2
1
20
Hamilelik şüphem olduğu için gecikmem olunca 2 kez erken gebelik testi yapmıştım negatif çıkmıştı. 10.gün gecikmede de kan verdim beta 0.2 çıktı. Bugün gecikmemin 19.gnü ama hala adet olmadım. Eğer gebelik olsaydı verdiğim tarihte çıkması gerekmez miydi? Sonradan artma ihtimali varmı?

Hamilelik şüphem olduğu için gecikmem olunca 2 kez erken gebelik testi yapmıştım negatif çıkmıştı. 10.gün gecikmede de kan verdim beta 0.2 çıktı. Bugün gecikmemin 19.gnü ama hala adet olmadım. Eğer gebelik olsaydı verdiğim tarihte çıkması gerekmez miydi? Sonradan artma ihtimali varmı?
Canım sonucun nedir benimde bugün 15. Günüm negatif dün kan verdim tarlusala başladım ama hala icimde bir umut var tarlusaldan sonra 10 gün olmazsan doktor tekrar gel kan ver dedi olabilir mi böyle bişey :(

Benimde 0,20 ile başladı dikkatli olun geç döllenme olabilir gebelik serüvenim arttı bir süre sonra kanamam oldu düşmeye başladı kimyasala dönmüş dedi doktor

Canim ayni durumu yaşadım biliomusun ama ben hissetmiyorum diodum ve gecen cuma en son gittim kan ultrasonla bakildi kist yok enfeksiyon yok her sey normal adet olamiyorum komik ve tam 47 gün döngü deyim ikinciye yumurta catladiysa fark etmedim artik sadece bunu dusunuyorum mantigima yatkin geliyor belki seninde ikinci kez yumurtlamissindir tabi kan ve ultrason da herseyine bakildiysa bakilmadiysa kesinlikle baktir kist veya enfeksiyon olabiliyor çünkü

Back
X