• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

adet gecıkmesınden sonra kan tahlılı negatıf cıkıpda sonra hamıle oldugunu ogrenen va

sultang

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2008
310
11
118
son adet tarıhım 4 ocaktı adetten 18 gun sonra kahverengı lekelenmem oldu 3 dun surdu ama adet olmam gerken 1 subatta adet olmadım ve halen adet olmadım subatın 8 de kan tahlılı yaptırdım 1. cıktı negatıf ama cogu yoruma baktım hamılelerın cogunda lekelenme olmus acaba gec dollenme falanmı oldu boyle olan arkadaslar varsa lutfen yorum yazınnnnnnnnn:18::18::18::18::18::18:

Son düzenleyen: Moderatör:
son adet tarıhım 4 ocaktı adetten 18 gun sonra kahverengı lekelenmem oldu 3 dun surdu ama adet olmam gerken 1 subatta adet olmadım ve halen adet olmadım subatın 8 de kan tahlılı yaptırdım 1. cıktı negatıf ama cogu yoruma baktım hamılelerın cogunda lekelenme olmus acaba gec dollenme falanmı oldu boyle olan arkadaslar varsa lutfen yorum yazınnnnnnnnn:18::18::18::18::18::18:

merhaba cnm..benimde adetim gecikti.4 gün geçtiğinde kan testi yaptırdım ve negatif çıktı.bugün 6.günüm ama hala gelen giden yok.bu ay geç yumurtladığımı biliyorum ama teste ne kadar güvenebilirim bilmiyorum.adetim hiç gecikmezdi benim.bilmiyorum ne olacak.ben birkaç gün daha bekleyip bir test daha yaptırmayı düşünüyorum.eğer zaten ondada çıkmazsa doktora gidip muayene olucam.umarım sendede bendede bebek vardır. :49:

merhaba cnm..benimde adetim gecikti.4 gün geçtiğinde kan testi yaptırdım ve negatif çıktı.bugün 6.günüm ama hala gelen giden yok.bu ay geç yumurtladığımı biliyorum ama teste ne kadar güvenebilirim bilmiyorum.adetim hiç gecikmezdi benim.bilmiyorum ne olacak.ben birkaç gün daha bekleyip bir test daha yaptırmayı düşünüyorum.eğer zaten ondada çıkmazsa doktora gidip muayene olucam.umarım sendede bendede bebek vardır. :49:

insallah canım benım

canım ben de aynı durumdayım benim de SAT 6ocaktı senin gibi kahverengi akıntım oldu hala da devam ediyor çarşamba doktora gideceğim artık... bugün test yaptım negatif çıktı

adetim geçmişti idrarda silik çıkmıştı fakat kan tahlili yaptırmıştım 0,100 yani negatif 3 gün sora başka bi merekzde yaptırdım 1000 di ve hamileyimmmmmmmmm:8::8::8:

merhaba ,
bende bu ay çatlatma iğnesi oldum , iğneden 9 gün sonra kan testi yaptırdım,değer 2 yani negatif çıktı , ama tüm gebelik belirtilerini yaşıyorum 5 gündür inanılmaz adet sancım var bu gün olmam gerekiyordu olmadım aca idrar testi yapsam mı :5: kafam çok karışık

Bügünde aynı durum benim başıma geldi. 6 gün geçti kan testi sonucumu az önce telefonda öğrendim 0.1 miş. Yani negatif...Neden böyle anlamıyorum. Dr. muane ederken yumurtalıklarında kist felan gözükmüyor dedi.
Bir akıl verin kıslar...Kan testi negatif çıkıp sonra pozitife dönen var mı?????????

Bügünde aynı durum benim başıma geldi. 6 gün geçti kan testi sonucumu az önce telefonda öğrendim 0.1 miş. Yani negatif...Neden böyle anlamıyorum. Dr. muane ederken yumurtalıklarında kist felan gözükmüyor dedi.
Bir akıl verin kıslar...Kan testi negatif çıkıp sonra pozitife dönen var mı?????????

canım aynı şeyi yaşıyoruz 5 gün gecikti cuma pazar pzrts kanda baktırdım negatif doktorum 1 hafta daha geçzin kana bakalım sööktürücü verelim dedi ilk defa gecikiyor yumurtalıklarda temiz çıktı

canım aynı şeyi yaşıyoruz 5 gün gecikti cuma pazar pzrts kanda baktırdım negatif doktorum 1 hafta daha geçzin kana bakalım sööktürücü verelim dedi ilk defa gecikiyor yumurtalıklarda temiz çıktı

İlk defa başıma böyle bir iş geliyor şaşkınım...Ne kadar daha bekleyeceğiz...Keşke bir mucize olsada bebiş gelse çok isterim :(((

İlk defa başıma böyle bir iş geliyor şaşkınım...Ne kadar daha bekleyeceğiz...Keşke bir mucize olsada bebiş gelse çok isterim :(((

bende sizdenim arkadaşlar, gecikme bugün 2. gün dolmak üzere yarın 3. gün olacak. bugün kan testi yaptırdım negatif çıktı, birkaç gün daha bekleyip gelmezse doktora gideceğim ya da testi yenilerim. forumda var mı sonra dan pozitife dönüşen ben de anlayamadım

Bende yine aynıyım..Karnım ve kasıklarım ağrıyor..Adet oluyorum sanıryorum ama gelen bişi yok..
Çok korkuyorum ya kötü birşeyse diye.Özel hastanede gittiğim dr. pek ilgilenmedi. Pzt günü devlet hastanesine gidip muane olmayı düşünüyorum...

arkadaşlar kan testi negatif çıkıp sonra pozitif çıkan varmı diye sormuşunuz o yüzden yazmak istedim 10 kasımda adet oldum 10 aralıkta tık yok 19 una kadar bekledim özel bi hastanede kan testi yaptırdım negatif çıktı calıştığım için doktor muaynesine gidemedim taki 4 ocağa kadar dra gittim muayne oldum ne kist var nede başka herhangi bi sorun adet söktürücü verdi hormon testi yapalım dedi son 6 aydır adetlerim sorunluydu zaten bide kimyasal gebelik yaşadım bu arada tam odasından cıkarken yoktur ama kan testi yaptıralım dedi bana yoktur bekleme git sen tlfla görüşelim dedi bi saat sonra tlf actığımda 5 haftalık hamile olduğumu öğrendik şu anda33 haftadayız hayırlısıyla yani ben bunu yasadım dikkat edin ve adet söktürücü için acele etmeyin

Back