• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adet gecikmesinden önce gebelik belirtileri

yedirenk79

Nirvana
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2013
14.429
41.199
798
Arkadaşlar adet gecikmesinden önce gebelik belirtisi yaşayan hamile arkadaşlarımız, lüften burada tecrübenizi paylaşın,şimdiden teşekkürler

insandan insana değişiyor arkadaşım benim öyle çok belirgin farklılık yoktu ama şu şekilde söylim akıntın sürekli oluyor, çok az bacağımda kasılma vardı gebelikten dolayımı bilemem aklıma gelen bunlar

O kadar benziyor ki adet belirtileri ile gebelik belirtileri.
Göğüslerim şişti,kasıklarım ağrımaya başladı.Oldum olacağım diye geziniyordum.
Yalnız son 15 gündür öyle erken uyumaya başladım ki.
Normalde de uykucuyumdur ama bu sefer farklıydı.
Oturduğum yerde uyuyakalıyordum.:9:
Bir de benim bu ay sivilcelerim çıkmadı.

insandan insana değişiyor arkadaşım benim öyle çok belirgin farklılık yoktu ama şu şekilde söylim akıntın sürekli oluyor, çok az bacağımda kasılma vardı gebelikten dolayımı bilemem aklıma gelen bunlar

ne kadarlık hamilesin peki,ağustostamı doğacak ?

O kadar benziyor ki adet belirtileri ile gebelik belirtileri.
Göğüslerim şişti,kasıklarım ağrımaya başladı.Oldum olacağım diye geziniyordum.
Yalnız son 15 gündür öyle erken uyumaya başladım ki.
Normalde de uykucuyumdur ama bu sefer farklıydı.
Oturduğum yerde uyuyakalıyordum.:9:
Bir de benim bu ay sivilcelerim çıkmadı.

benim de şurda adetime 5 gün falan var adet belirtileri gibi belimde ağrı göğüslerde şişme ve ağrı var bakalım 5 gün sonra belli olur adetim gününü şaşmaz 1 gün bile geçse anlarımki bişey vardır :)) tşk ederim bilgi için

Merhaba arkadaslar 1 senelık evlıyım ve suanda bebek denemelerı yapıyoruz ılk denememde adetın 5.gunu klomen kullandım ve bır tane 18 mm yumurtam olustu doktorumun takıbıyle catlama gunlerınde ılışkı oldu adetım 1 gun gectıgınde kan testı yaptım ve bısey cıkmadı 5gun gectı ben gene adet olmadım doktoruma gıttım ultrasonla muayene ettı sankı bı nokto gozukuyo gıbı bışey soyledı tekrar kan testı yaptırmamı ıstedı ve sonuc malesefkı gene negatıf farlutal verdı bugun bıtelı 6 gun oldu ama bnde hıc bır adet belırtısı yok hala kafamda bır suphe var ama olsaydıda kan tahlılınde cıkması lazım değılmıydı fıkırlerınıze ıhtıyacım varrrr.

Merhaba arkadaslar 1 senelık evlıyım ve suanda bebek denemelerı yapıyoruz ılk denememde adetın 5.gunu klomen kullandım ve bır tane 18 mm yumurtam olustu doktorumun takıbıyle catlama gunlerınde ılışkı oldu adetım 1 gun gectıgınde kan testı yaptım ve bısey cıkmadı 5gun gectı ben gene adet olmadım doktoruma gıttım ultrasonla muayene ettı sankı bı nokto gozukuyo gıbı bışey soyledı tekrar kan testı yaptırmamı ıstedı ve sonuc malesefkı gene negatıf farlutal verdı bugun bıtelı 6 gun oldu ama bnde hıc bır adet belırtısı yok hala kafamda bır suphe var ama olsaydıda kan tahlılınde cıkması lazım değılmıydı fıkırlerınıze ıhtıyacım varrrr.

bence sonuçta çıkardı kan testi herşeyi gösterir,adet olmaman belki de kullandığın ilaçla alakalıdır.ben de birara ertesi gün hapı ve geciktirici içtim adet günüm karıştı ikisinde de.Ama dilerim allah en yakın zamanda dilediğin olur.ben de geçen ay bu ay hep bekliyorum.doktor yumurtlaman çok iyi demişti.sık ilişki de olsa bişey olmadı malesef.

göğüslerde şişlik oluyor
aynı adet sancıları gibi kasıklarda sancı oluyor bende fazlasıyla olmuştu işte yarın olcam herhalde diyordum bi türlü olmuyordum.sonra test yaptırdım pozitif çıktı şimdi bebişim 3 aylık ;) allah herkese nasip eder inşallah doğum kontrol hapı ile korunmamanızı öneririm doğum kontrol hapları gebeliğin geç olmasına neden oluyor

sık sık idrara çıkmak da belirtimidir?...

ben normalde adetim gelmeden 1 hafta öncesinde belirtilerini hissederdim ağrısıdır sivilcesidir şimdi tık yok sadece göğüslerim şişti ama ağrı yok ve sık sık idrarım geliyor ve inanılmaz ama yüzümde sivilce de çıkmadı...

sık sık idrara çıkmak da belirtimidir?...

ben normalde adetim gelmeden 1 hafta öncesinde belirtilerini hissederdim ağrısıdır sivilcesidir şimdi tık yok sadece göğüslerim şişti ama ağrı yok ve sık sık idrarım geliyor ve inanılmaz ama yüzümde sivilce de çıkmadı...

canım ben ona hiç dikkat edemedim 8 haftalık kadar süre gebelik yaşadım bildiğim kadarıyla bebek büyüdükçe idrara sık çıkma artıyo ve benim belirtilerim göğüslerimde gerginlik ve uçlarında acı vardı karnımda batmalar oluyodu ve durup dururken yaprakları bi meyveye benzetip canım çok istemişti ama malesef o meyvenin zamanı geçmişti daha önceden böyle bişey yaşamadığım için kesin ben hamileyim demiştim ve adetime 10 gün kala filan kahverengi damla şeklinde bi sıvı gelmişti o ay adetim geçti ve evde idrar testi yaptım sonuç pozitifti

son adet tarihim 12 mart.. off hamile miyim değil miyim meraktan ölcem.... belirtilerim var ama adet belirtileri de olabilirrr.. şüphedeyimmmmm :18:

sürekli uyuma isteği
halsizlik
sık sık su içme ve idrara çıkma isteği
idrarın renginde koyulaşma ve koku
göğüslerde şişlik ve müthiş bir ağrı
aşerme mi bilmiyorum ama canım bazı şeyleri yemek istiyor
kasıklarımda ara ara ağrı
dün sırtıma çok şiddetli bi ağrı girdi....

:18::18::18:

Son düzenleme:
son adet tarihim 12 mart.. off hamile miyim değil miyim meraktan ölcem.... belirtilerim var ama adet belirtileri de olabilirrr.. şüphedeyimmmmm :18:

sürekli uyuma isteği
halsizlik
sık sık su içme ve idrara çıkma isteği
idrarın renginde koyulaşma ve koku
göğüslerde şişlik ve müthiş bir ağrı
aşerme mi bilmiyorum ama canım bazı şeyleri yemek istiyor
kasıklarımda ara ara ağrı
dün sırtıma çok şiddetli bi ağrı girdi....

:18::18::18:

canım herkesin belirtisi farklı olur ama çok fazla hamilelik belirtilerini araştırma derim bazen psikolojikte olabilir ama hamilelik konusunda şüphelerin varsa kan testi yaptır çıkar var mı yok mu diye Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah

canım herkesin belirtisi farklı olur ama çok fazla hamilelik belirtilerini araştırma derim bazen psikolojikte olabilir ama hamilelik konusunda şüphelerin varsa kan testi yaptır çıkar var mı yok mu diye Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah

çok fazla araştırmadım ki. ben şüphelendim benmde hissettklerim bunlar. bi kaç bişeyler baktım hemen hemen bu belirtiler yaşanıyormş. zaten istemiyorum şmdilik çocuk. Allah bilir de tabi ki.

merhaba bende bebek denemeleri yapıyorum ama hala olmadı sprun yok çok şükür..bende 13 nisanı bekliyorumm bu ay bende heycanlıyımm...bende gögüslerim şişti ama agrı yok yaaa...alt karnım çok şiş..kasıklarımda batma oluyor ara ara bakalım hayırlısı diyelim yaa beklicez artık.

arkadaslar ben yeni uyeyim. ilk defa olursam hamile olacagim. tecrubesizim. bana da yardimci olun lutfen. benimadetime 15 gun varken goguslerim sizlamaya basladi. noalde adetime 1 hafta kala baslardi. birde adet agrilarimkarnimda 15 gun onceden basladi. bazencok yorgun olup yataktan kalkamiyorum.bunlar hamilelik belirtileri olabilir miacaba

:110:

Back