Erken gebelik testi olanlardan deneyin isterseniz bir deAdet geçikmesinden kaç gün sonra test yapmak gerekir acaba . Reglim 3 gün geçikti idrar testi yaptım negatif çıktı . Düzenli adet olan biriyim ve gebelik düşünüyorum acaba hamile olabilirmiyim ?
Onlardan yaptım ama oda negatif psikolojik diye düşündüm artık biraz daha mı beklesem bilemedim yada kan verip bu arafdan kurtulsamErken gebelik testi olanlardan deneyin isterseniz bir de
Bence de kan verin, çünkü farklı sebepten dolayı gecikmiş olabilir, hamileyim diye düşünüp günler sonra üzülmektense kendinizi bu fikre alıştırmadan doğrusu neyse onu öğrenmiş olursunuzOnlardan yaptım ama oda negatif psikolojik diye düşündüm artık biraz daha mı beklesem bilemedim yada kan verip bu arafdan kurtulsam
Her gecikme hamiellik değildir başka birşey de olabilir test negatif çıkmış 4 gün sonra tekrar et testi yine yoksa jinekoloji ye gidp muayne olun belki kist veya başka birşey olabilirAdet geçikmesinden kaç gün sonra test yapmak gerekir acaba . Reglim 3 gün geçikti idrar testi yaptım negatif çıktı . Düzenli adet olan biriyim ve gebelik düşünüyorum acaba hamile olabilirmiyim ?
Kist adetle sökülür biliyorum, geciktirmede mi yapıyor? Sizin oldu mu böyle?Her gecikme hamiellik değildir başka birşey de olabilir test negatif çıkmış 4 gün sonra tekrar et testi yine yoksa jinekoloji ye gidp muayne olun belki kist veya başka birşey olabilir
Ever yapıyor cnm malesef ben de 3 ay olmadı zaman oldu bu kist yüzündenKist adetle sökülür biliyorum, geciktirmede mi yapıyor? Sizin oldu mu böyle?
Yapma yaEver yapıyor cnm malesef ben de 3 ay olmadı zaman oldu bu kist yüzünden
Canım 3 ay aralıksız doktora gittim gitmem mi her iki haftada da bir erimiyordu ilaçla filan bı turlu eritemediler ilaç fayda etmiyoduYapma ya
3 ay ne demek, aralıksız mı 3 ay olmadın?
Bu süreçte Dr a gitmedin mi neden olmuyorsun diye?
Kist olunca nasıl belirti veriyor anlayalım da ona göre bilelim?
Büyük geçmiş olsun, şükür ki atlatmışsınCanım 3 ay aralıksız doktora gittim gitmem mi her iki haftada da bir erimiyordu ilaçla filan bı turlu eritemediler ilaç fayda etmiyodu
Belirti olarak sürekli sancı vardı bitmeyen ağrıdan nefesim kesilirdi ama başka ilaçlar denendi Gine olmadı en sonunda başka doktor bı ilaç verdi onun sayesinde o acılar dinmisti
Ever cnm dediklerin hepsi vardı ama şükür geçti inşallah sende yoktur kist filan rabbim kimseye o acıları gostermesinBüyük geçmiş olsun, şükür ki atlatmışsın
Sancı kasıklarda mıydı, adet sancısı gobi miydi? Cinsellikte de acı yapıyordu di mi?
Amin canım inşEver cnm dediklerin hepsi vardı ama şükür geçti inşallah sende yoktur kist filan rabbim kimseye o acıları gostermesintekrar test yaptın mı peki
sonucunu merak ettim canım hamilemisinAdet geçikmesinden kaç gün sonra test yapmak gerekir acaba . Reglim 3 gün geçikti idrar testi yaptım negatif çıktı . Düzenli adet olan biriyim ve gebelik düşünüyorum acaba hamile olabilirmiyim ?
Adet geçikmesinden kaç gün sonra test yapmak gerekir acaba . Reglim 3 gün geçikti idrar testi yaptım negatif çıktı . Düzenli adet olan biriyim ve gebelik düşünüyorum acaba hamile olabilirmiyim ?
Merhaba, sonucunuz nedir acaba? Benim de aynu durum beklemedeyimAdet geçikmesinden kaç gün sonra test yapmak gerekir acaba . Reglim 3 gün geçikti idrar testi yaptım negatif çıktı . Düzenli adet olan biriyim ve gebelik düşünüyorum acaba hamile olabilirmiyim ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?