- 13 Kasım 2024
- 25
- 2
- 30
- Konu Sahibi eslem inan
Kızlar adetim 3 gün gecikti ağrım vardı son 1 haftadır ara ara hafif ama sabahları ağrıyor sonra gün içinde gidiyor sürekli bir ağrı yok hamilelikte böyle mi oluyor başına gelen var mıııı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende bugün geçikmenin 3 günündeyim 3 Kasım da ovulasyon testim pıkti değerlendirdim 4 kasımda çatladı onu da değerlendirdim o günden bugüne akıntım devam ediyor ilk zamanlar çoktu 4 gündür az geliyo test yapmaya da korkuyorum 3 gündür sadece akşamları hafif bi kaşık ağrım oluyor adet olcakmışım gibi sonra geçiyor test yapmaya da korkuyorum açıkçası ama sanırım hamilelikten dolayı değil bu belirtiler hamilelik belirtisi olabilir mi adetlerimde düzenlidir aslındaKızlar adetim 3 gün gecikti ağrım vardı son 1 haftadır ara ara hafif ama sabahları ağrıyor sonra gün içinde gidiyor sürekli bir ağrı yok hamilelikte böyle mi oluyor başına gelen var mıııı
Ben 1. Gün dayanamadım test yaptım negatif çıktı , şimdi bekliyorum 3 4 gün daha geçsin öyle yapcamBende bugün geçikmenin 3 günündeyim 3 Kasım da ovulasyon testim pıkti değerlendirdim 4 kasımda çatladı onu da değerlendirdim o günden bugüne akıntım devam ediyor ilk zamanlar çoktu 4 gündür az geliyo test yapmaya da korkuyorum 3 gündür sadece akşamları hafif bi kaşık ağrım oluyor adet olcakmışım gibi sonra geçiyor test yapmaya da korkuyorum açıkçası ama sanırım hamilelikten dolayı değil bu belirtiler hamilelik belirtisi olabilir mi adetlerimde düzenlidir aslında
Bende bekliyorum canım eylülde kimyasalım oldu eskilerden de 5 gün geçikme yaşayıp regli olmuştum hafta sonu bitsin yine olmazsam kan vermeye gidicem :) sen ne zaman kan vereceksin yada test yapacaksınSiz test yapında bana da haber verin :)
Bende dayanamıcam gibi pazar sabah idrar testi yaparım ama suan ağrım yok mesela buna anlam veremiyorum belim ağrıyordu karnım ağrıyordu gitti hepsiBende bekliyorum canım eylülde kimyasalım oldu eskilerden de 5 gün geçikme yaşayıp regli olmuştum hafta sonu bitsin yine olmazsam kan vermeye gidicem :) sen ne zaman kan vereceksin yada test yapacaksın
Bende de şuan sadece bel ağrısı var sadece akşamları olan kaşık ağrım var evet gebelikten şüphe ediyorum ama çok belli eden bi belirti de olmamasi canımı sıkıyorBende dayanamıcam gibi pazar sabah idrar testi yaparım ama suan ağrım yok mesela buna anlam veremiyorum belim ağrıyordu karnım ağrıyordu gitti hepsi
Bende de şuan sadece bel ağrısı var sadece akşamları olan kaşık ağrım var evet gebelikten şüphe ediyorum ama çok belli eden bi belirti de olmamasi canımı sıkıyor
Hiç bilmiyorum ki canım göğüs dolgunluğu ve dokununca acıma oluyor muBenim de canımı sıkıyor normal mi acaba belirti olmaması suan ne regl belirtisi var ne bişe
Evet oluyor uçlarında daHiç bilmiyorum ki canım göğüs dolgunluğu ve dokununca acıma oluyor mu
Ağrıdan kastınız regl ağrısına benzer hafif bir ağrıysa evet benim böyle 7. hafta hala arada yokluyor.Kızlar adetim 3 gün gecikti ağrım vardı son 1 haftadır ara ara hafif ama sabahları ağrıyor sonra gün içinde gidiyor sürekli bir ağrı yok hamilelikte böyle mi oluyor başına gelen var mıııı
Bak o bende de var bunlarda bir belirti midir acabaEvet oluyor uçlarında da
Evet tamda böyle kisa süreli hani böyle sanki regl oldum gibi hisettiriyor bel ağrım var bugün bideAğrıdan kastınız regl ağrısına benzer hafif bir ağrıysa evet benim böyle 7. hafta hala arada yokluyor.
Beklicez artık yapcak bişey yok , evet hafif hafif ağrıyor öyle regl olduğumda ki gibi ama sürekli değil işte mesela 5 dk ağrıyorsa uzun bir süre ses soluk kesiliyorBel ağrım da az da olsa vardı şimdi hatırlıyorum, iş yerindeki sandalye rahatsız diye bel desteği getirmiştim hatta ama ondan değilmiş şimdi kesildi o bel ağrısı. yani umutlandırmak da istemem ama bende aynen dediğin gibiydi belirtiler, başka da bir şey yoktu zaten regl gecikince başladı birkaç şey daha.
Regle kaç gün var? Yazdıysanız da hafif baş dönmesiyle bulmakta zorlanıyorum. :) Var sanırım sizde.Beklicez artık yapcak bişey yok , evet hafif hafif ağrıyor öyle regl olduğumda ki gibi ama sürekli değil işte mesela 5 dk ağrıyorsa uzun bir süre ses soluk kesiliyor
Benim gecikmeden öncede vardı geciktikten sonra daha yoğun ağrı hissettim ve öyle öğrendim gebeliğimi bence kan verinKızlar adetim 3 gün gecikti ağrım vardı son 1 haftadır ara ara hafif ama sabahları ağrıyor sonra gün içinde gidiyor sürekli bir ağrı yok hamilelikte böyle mi oluyor başına gelen var mıııı
3 gün gecikti , ama güvenemiyorum da geçen ay da erken olmuştum bu aralar dengesizleşti o yüzden en azından 1 hafta beklemek istiyorum test içinRegle kaç gün var? Yazdıysanız da hafif baş dönmesiyle bulmakta zorlanıyorum. :) Var sanırım sizde.
Siz bilirsiniz ama ben testi mümkün mertebe erken yapmıştım ve pozitif olunca doktorumla görüşüp düşük için önlem almıştım kan sulandırıcı + progresteron takviyesi ve çok şükür damla lekelenmem olmadı sağlıklı ilerliyor miniğim.3 gün gecikti , ama güvenemiyorum da geçen ay da erken olmuştum bu aralar dengesizleşti o yüzden en azından 1 hafta beklemek istiyorum test için