adet gecikmesii yasadklarim neyin belirtisi sizce?

melekbal123

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2012
138
3
96
Merhaba kizlar ben normalde duzenli adet goren biriydim bu ay adetimden hemen once antibiyotik kullandm 1000mg bitti adet olmam gerekiyordu olmadim 3 gun geçti.1 hafta once gogs agrim ve bel agrim vardi suan onlarda gecti hala adet olmadm neden olablr ?????

Merhaba. Öncelikle soruyu en uygun bu şekilde sorabilirim sanırım. Evli misiniz? Eğer evli iseniz ya da evli değilseniz bir birliktelik yaşadıysanız hamilelik olabilir. Antibiyotikler doğum kontrol hapı ya da ertesigün hapı denilen hapların işe yaramasını engeller. Eğer evli değilseniz antibiyotik bu tip gecikme gibi etkiler yapabilir. Yine de fırsat bulursanız bir doktor kontrolüne gitmenizi tavsiye ederim. Geçmiş olsun :)

Oncelkle tesekkr ederm evliyim ama surekli bir iliskim yok is nedeni ile gecen ay adet gordum ondan snra prblemim yoktu.duzenli birliktelik yasamadm.en son yasadgmda korundu eşim.hamilelik belirtiside yok isin garibi.. Adet olcakmisim gibi belirtilerm oldu onlarda gecti anlamadm ilac mi etkiledi acaba

Olabilir. Ancak belirtmeliyim ki düzenli birliktelik olması herkeste bir gereklilik değil. Ki dünyada %100 korunma yöntemi de yok. :) Bu arada adet tarihiniz geçmiş sanırım. Bir test yapın en iyisi. Umarım her şey gönlünüzce olsun :)

Adetim 3gun gecikti suan yinede tesekr ederm cok sagolun
Evet onu farkettikten sonra mesajımı düzelttim ancak gecikmişim. Bir test alıp sabah ilk idrarınızı bir kapa yapıp, 15-20 dk beklettikten sonra uygulayın. Eğer sonuç negatifse bir doktorla görüşün. İlaç etkisi mi, başka bir neden mi var size bilgi verecektir. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…