Adet gecikmesi??

Kulaga cok sacma geliyo farkindayim ama kolayi bi yerden okumustum sonra bende denedim ise yaradi. Redbulluda kardesimle farkettik. Benim adet zamanim gelirse gecikeyim veya gecikmeyim farketmiyo redbull ictigim gunun aksaminda adetim geliyo. Kardesimdede aynisi oluyomus. Ve bu birseferlik bisey degil bi kac defa oldu. Fazla redbull icen kisilerde degiliz ayda yilda bir iciyoz.

İçindeki asidik yapidan olabilir mi ki ? Ay bilemedim. Kolayı da hic sevmem

Cnm adacayi degil de civanpercemi icmistim cayim da bitti. Aktara da gitmedim malum ramazan.. Bilemedim şimdi

Yakinda market falan varsa civanpercemini bilmemde adacayi bulunur. Hakkaten ramazanda zor oluyo cayi icmek icinde aksami beklemek zorundasin. Gecmis olsun canim ins gelir en kisa zamanda adetin.

Kızlar prezervatifle gebe kalınırmı yırtık yoktu ama akma sızma olmusmudur yarın adet günüm hiç belirtm yok biraz akıl verirmisiniz?

meraba 16 yaşındayım 2 gündür adet sancısı çekiyorum kasılmalarım çok fazla oluyor ama kanamam yok aranızda hiç böyle bir şey yaşayan var mı :KK43: normalde hiç gecikmezdi korkmaya başladım :KK43:

meraba 16 yaşındayım 2 gündür adet sancısı çekiyorum kasılmalarım çok fazla oluyor ama kanamam yok aranızda hiç böyle bir şey yaşayan var mı :KK43: normalde hiç gecikmezdi korkmaya başladım :KK43:

Stressden, hormonal degisiklerden, hava degisimden falan olabilir bazen.

Merhaba ben Eylül'ün 5 veya 7 sinde adet göreceğim fakat tatile cikicam ve bu yüzden adet geciktirici kullanmak istemiyorum bi soğan suyu içtiğim zaman adetim hemen oluyor mu lütfen yardım edin

Adet gecikmesi yaşıyorum diye bebek isterken bile adet olunca sevinir oldum off ya

X