Adet gecikmesi

Everdeen

pamuğum selenim
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2014
2.511
1.460
158
Mrb bu konu icin yeni üye oldum yardimci olursaniz sevinirim.adetim 7 gün gecikti hamilelik testi yaptim 5.gununde iki sefer sonuc negatif cikti.1aydir normalden fazla sicagim sik tuvalete cikiyorum hep siskinlik var karnimda.bilmiyorum cokda gerginim sizce ndn olabilir hamile olabilirmiyim cvplariniz icin Teşekkürler

Bu arada 3ay önce doktor kistim olduğunu ve kendiliginden patladigini söylemişti yoksa tekrar kist olabilirmi.doktora gitmekden col korkuyorum

Hamilelik 10. Günde belli olur diye biliyorum ayrıca kist zaten adet düzensizliği yaptirmiyor muydu? Benim arkadaşım da aldırdı ameliyatla bir sure düzenliydi yine düzensizleşti...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hamilelik 10. Günde belli olur diye biliyorum ayrıca kist zaten adet düzensizliği yaptirmiyor muydu? Benim arkadaşım da aldırdı ameliyatla bir sure düzenliydi yine düzensizleşti...

doktor kistin bittiğini söylemişdi.adet düzensiziğimde hic yokdu.hamilelik daha erkende belli olur diye duymusdum.2 yıllık evliyim bebek istiyorum amaaa.acıkcası sonuca bakarken ellerim titriyor bebek olsada napcagımı bilmiyorum olmayıncada üzülüyorum

Bebek olsa da olur olmasa da olur diyorsanız hayırlısı olması için dua edin... Normalde adet suresi 28 gündür 25 günde bir olan da var 5 gün gecikebilir de yani 33 gün normal sure... Bence bugün yarin adet olursunuz sık sık idrara gitmeniz psikolojik sakin olun biraz daha da stresle geciktirmeyin :/

Bebek olsa da olur olmasa da olur diyorsanız hayırlısı olması için dua edin... Normalde adet suresi 28 gündür 25 günde bir olan da var 5 gün gecikebilir de yani 33 gün normal sure... Bence bugün yarin adet olursunuz sık sık idrara gitmeniz psikolojik sakin olun biraz daha da stresle geciktirm
evet haklısınız bir kaç gün daha bekleyip görücem kötü bişey olmasında gec olsun.teşekkürler

Ya arkadaşlar iyi geceler benim de bi sorum olacak bekarım ve adetim şuan itibari ile 12 gün gecikti hiç böyle olmamıştı bi kez daha böyle olmuştu ama baya oldu sayılır ağrılarım da var neden olmuyorm diye kendime dert ediyorum ondan olabilir mi acaba olacak gibi hissediyorum ama olamıyorum 😔😔

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Adetin okadar geciktiyse ve evli degilsen doktora git kist oluyor hic anlamiyor insan

Ya arkadaşlar iyi geceler benim de bi sorum olacak bekarım ve adetim şuan itibari ile 12 gün gecikti hiç böyle olmamıştı bi kez daha böyle olmuştu ama baya oldu sayılır ağrılarım da var neden olmuyorm diye kendime dert ediyorum ondan olabilir mi acaba olacak gibi hissediyorum ama olamıyorum 😔😔

Erkek arkadaşın var mı bekarsan hamile değilsin bazen kızlarda böyle gecikmeler olur

iPod touch 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

İdrar testi yaptın mı belki varsa çıkar hemen yap bence

iPod touch 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Stresten gecikmiş çok düşündüm neden olmadı diye çünkü oldum ☺️☺️

Stresten gecikmiş çok düşündüm neden olmadı diye çünkü oldum ☺️☺️

Ya bende strestenmis simdi oldum rahatladim:))allahim insani böyle birakmasin olmamkda ne zormus yahu:)

Evet aynen :(( evli olanlar tamam hamilelik gibi bi durumları var ama bekarlar olmayınca birsürü şey oluyo kist hastalık flan aman Allah korusun hadi gözün aydın canım 😊

Mrb bu konu icin yeni üye oldum yardimci olursaniz sevinirim.adetim 7 gün gecikti hamilelik testi yaptim 5.gununde iki sefer sonuc negatif cikti.1aydir normalden fazla sicagim sik tuvalete cikiyorum hep siskinlik var karnimda.bilmiyorum cokda gerginim sizce ndn olabilir hamile olabilirmiyim cvplariniz icin Teşekkürler
Ya tatlım aynı sorun bende de var bende sen şu an hamile misin benimde ilk defa adetim gecikti biraz geç cvap oldu ama bende bugün üye oldum.

Arkadaslar bende adetim 10 gun gecikti sık idrara çıkıyorumbirazda gogumlerimde hassaslik var adetim gectikten sonra 7.gun test yaptim negatif cikti.hamilelik suphesinde vaginal akinti olurmus ama bende akinti yok kan tahlili yaptirramiyorum burada sizce bir fikriniz var mi

ben de 1 ay olmuyorum sonra oluyorum stres hava değişimi her şey etkiliyo, belki de üşüttün stres yapma canım

Merhaba kızlar,
bu ay ilk defa euthyrox kullanmaya başladım ve düzenli olan günü şaşmayan adetim bu ay gecikti :KK43:( benimle aynı durumu yaşayan oldu mu aranızda ???

Arkadaşlar benim 10 aylik bebeğim var adetim 10 gün gecikti ama sık idrara çıkıyorum akintim var bütün belirtiler 2 kez test yaptim negatif cikti sizce hamilemiyim

Back