Adet gecikmesi

immortal_

Üye
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2013
9
0
6
34
Antalya
Arkadaşlar merhaba 2 ay önce yurt dışına geldim geçici bi süreliğine fakat gelmez olaydım adet düzenim bozuldu geçen ay 17 gğn gecikti bu ay da 10 gün gecikmeli olarak devam ediyor.Psikolojim allah bullak olmuş durumda türkiyedeyken en fazla bir kaç gün oynardı ama burada baya bi düzensizleşti,doktora da gidebilme imkanım yok yer değişimi 2 ay boyunca etkili olur mu adet düzensizliğinde? Bi akıl verin ne olur

Ama canım sen olamıyorum diye strese girersen zaten olmazsın benimde gecikmeler oluyordu kendi çapıma bulduğum yöntemler uzun yol yürümek hızlı tempoyla ve coraspirin içmek faydalı geliyor bide stresten uzak durmaya çalış .

bence bi doktora danışmanız daha sağlıklı olur bende aklıma takılan soruları Doktor Sibel Usta - Antalya Kadın Sağlığı ve Doğum Uzmanı adresinden doktor hanıma soruyorum çok iyi bir hekim aydınlatıcı cevaplar veriyor hatta ben ilk fırsatta kendisine muayeneye bile gitmeyi düşünüyorum gecmiş olsun

Canim eger gebelik tarzi bir suphen yoksa, boyle gecikmelerin sebebi tabii ki hava degisikligi, hatta yemeklerin degisikligi ve daha bilimum sey olabiliyor. Doktora gidersen daha iyi olurdu tabii ki ama gidemiyorsan da birkac gun sabah aksam sekersiz adacayi ic. Kan sulandirici asprin al ve bol hareket et. Bunlari yaparsan bir haftaya kadar olursun, ilk firsatta da gidip kontrollerini yaptir sonra

Ertelemeyin kızlar zamanla daha büyük hastalıklara yol açabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…