• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adet geçikmesi

bomuro

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2012
24
0
36
İstanbul
Merhaba,

Ben 21 Ocak'ta HSG çektirdim ve kanallarım açık çıktı. 9 Şubat'ta regl olmam gerekiyordu ama henüz olmadım. Bugün idrarla yapılan gebelik testi aldım yaptım ve negatif çıktı. Hsg adet geçikmesi yaparmı? yaşayan varmı.

Teşekkür ederim.

Merhaba,

Ben 21 Ocak'ta HSG çektirdim ve kanallarım açık çıktı. 9 Şubat'ta regl olmam gerekiyordu ama henüz olmadım. Bugün idrarla yapılan gebelik testi aldım yaptım ve negatif çıktı. Hsg adet geçikmesi yaparmı? yaşayan varmı.

Teşekkür ederim.

Bu ay bende olmadım :/ 31 aralıkta olmuştum en son hala olmadım tahmininen 1 buçuk 2 hafta gecikti hemde 3 tane test yaptım negatif çıktı hepsi 3. sünü bugün yaptım hatta biraz önce artık doğru sonuç vermiştir diye düşünüyorum ama hala adet olmadım :/

Bu ay bende olmadım :/ 31 aralıkta olmuştum en son hala olmadım tahmininen 1 buçuk 2 hafta gecikti hemde 3 tane test yaptım negatif çıktı hepsi 3. sünü bugün yaptım hatta biraz önce artık doğru sonuç vermiştir diye düşünüyorum ama hala adet olmadım :/

Canim doktora git bu kadar gecikmenin ustune Allah korusun kist falan olabilir ihmale gelmez testleri bosver

merhaba arkadaslar adetım 9 gun gecıktı 3 kere kan 6 kerede ıdrar testı yaptım sonuc negatıf cıktı gecen carsamba kendı doktoruma gıttım yumurtan gozukuyo keseyı goremedım bı 10 gun bekleyelım demıstı c.tesinden berıde test falan yapmıyorum sızce hamılemıyımdır gec dollenmemı olmustur lutfen yardım edın aydır cocuk ıcın ugrasıyoruz ıns hamıleyımdır :(

merhaba arkadaşlar
10 aylık bebeğim var hala adet olmadım sezeryanlı doğum yaptım ne zaman olacağım doktorlarda birşey söylemiyorlar normal diyorlar dikkat ediyorum ama yeniden bebek sahibi olmak istemiyorum

Back