• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adet gecikmesi

hphphp

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2011
31
1
0
Adana
adetim 28 güne göre aralığın 3 ünde gelmeliydi ama 18 hala gelmedi 15 gün gecikti lsedeyim bu 3. adetim olması gerekiyodu ilk adetimden sonraki adetim 40 gün sonra geldi ne yapmam lazım :( kist fln yoktur dimi :(

İlk başlarda böyle düzensizlikler olabilir 3. adetim diyorsun. Kardeşimde böyle olmuştu dr a gittiğinde yeni adet görmeye başladığı için bir süre böyle düzensiz olabilir sonra oturur demişti dr.

benim adetim düzenli ama çok kısa sürüyor. 2 günde bitiyor neredeyse, 3. gün çok azalıyor bu normal midir? bu arada 28 yaşındayım

bende gecen ay 20.11 inde düzenli adetgördum fakat bu ay 20.12 de gelmesi kazimdi ve 3 cü gun oldu gelmedi
Onun yerine sari , beyaz akintim var Hamile la bilirmiim sizce????? ilk defa böle adetim gelmedi
Bilenler varsa ltf bna cvpü yazsiiiiiiinnnn :((((((((

bende gecen ay 20.11 inde düzenli adetgördum fakat bu ay 20.12 de gelmesi kazimdi ve 3 cü gun oldu gelmedi
Onun yerine sari , beyaz akintim var Hamile la bilirmiim sizce????? ilk defa böle adetim gelmedi
Bilenler varsa ltf bna cvpü yazsiiiiiiinnnn :((((((((

test alıp yapın evde :21:

Back