B Busran Aktif Üye Kayıtlı Üye 27 Temmuz 2011 205 0 46 Samsun 5 Kasım 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi Busran #1 İlk başta söyleyeyim hamile değilim... Ben en son haziranda adet oldum ama şu ana kadar olamadım yaşayan varmı böyle bir şeyi acaba stres yaparmı bunu
İlk başta söyleyeyim hamile değilim... Ben en son haziranda adet oldum ama şu ana kadar olamadım yaşayan varmı böyle bir şeyi acaba stres yaparmı bunu
M mastika Aktif Üye Kayıtlı Üye 9 Ekim 2011 485 1 46 Yalova 5 Kasım 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi Busran #2 Busran .!.: İlk başta söyleyeyim hamile değilim... Ben en son haziranda adet oldum ama şu ana kadar olamadım yaşayan varmı böyle bir şeyi acaba stres yaparmı bunu Genişletmek için tıkla... Stresten olabilir ama Allah korusun farklı bir sebebi de olabilir,hazirandan beri neden doktora gitmediniz ki.Ben 15 gün gecikse giderim hemen doktora:26:
Busran .!.: İlk başta söyleyeyim hamile değilim... Ben en son haziranda adet oldum ama şu ana kadar olamadım yaşayan varmı böyle bir şeyi acaba stres yaparmı bunu Genişletmek için tıkla... Stresten olabilir ama Allah korusun farklı bir sebebi de olabilir,hazirandan beri neden doktora gitmediniz ki.Ben 15 gün gecikse giderim hemen doktora:26:
B Busran Aktif Üye Kayıtlı Üye 27 Temmuz 2011 205 0 46 Samsun 5 Kasım 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi Busran #3 gidemedim çok yoğunum bu aralar ama işnlh strestendir off ne yapcağımıda şaşırdım yaa
M mastika Aktif Üye Kayıtlı Üye 9 Ekim 2011 485 1 46 Yalova 5 Kasım 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi Busran #4 Busran .!.: gidemedim çok yoğunum bu aralar ama işnlh strestendir off ne yapcağımıda şaşırdım yaa Genişletmek için tıkla... Bence hiçbir yoğunluk sağlığınızdan önemli olamaz.Dikkat edin lütfen
Busran .!.: gidemedim çok yoğunum bu aralar ama işnlh strestendir off ne yapcağımıda şaşırdım yaa Genişletmek için tıkla... Bence hiçbir yoğunluk sağlığınızdan önemli olamaz.Dikkat edin lütfen
B Busran Aktif Üye Kayıtlı Üye 27 Temmuz 2011 205 0 46 Samsun 5 Kasım 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi Busran #5 mastika .!.: Bence hiçbir yoğunluk sağlığınızdan önemli olamaz.Dikkat edin lütfen Genişletmek için tıkla... evet bu çok doğru randevu almam gerekçek :44:
mastika .!.: Bence hiçbir yoğunluk sağlığınızdan önemli olamaz.Dikkat edin lütfen Genişletmek için tıkla... evet bu çok doğru randevu almam gerekçek :44: