Ramazandan kastınız oruç tutuyorsunuz sanırımoruç tabiki de etkiler regli onceden olmadiysa hic olmayacagi anlamina gelmez yas faktoru, stres faktoru vs.. mesela ben 32 senedir 1 ayi dahi duzensiz gecmemis biriyken, cok stres oldugum 1 ay sadece 2 gun adet olmustum o kadar etkiliyor ki bunyeyi.. adetin ustunden 6 gun gecmis bence testte coktan cikardi bisey olsa. Tabi sadece yorum yapabiliriz kesinlik kan testinde cikar
Valla yukardaki yorum benim aklimida karistirdi dogrusuevet oruç diyecektim. ama benim 7 haftadan önce hiç teste çıkmadı bebelerim kan verdigimdede aynen ama erken gebelik testi ilk kez yaptım ben. olsa çıkardı dimi? stes hep var bende ama adetim hiç gecikmez hep önden gelir korkuyom valla
Rabbim BEBE İSTEYENLERE VERSİN Bana 3 tane verdi MEMEM DAHA 10 GÜN OLDU İÇERİ GİRELİValla yukardaki yorum benim aklimida karistirdi dogrusuustune 7 haftada bile belli olmayan gebelikler.. hayirlisi diyelim o zaman masallah sagliksiniz bayagi demekki sukur olsun Allah rizkini versin :)
Babasını öldürmek yerine prezervatif alsanız sorun çözülür aslında.Rabbim BEBE İSTEYENLERE VERSİN Bana 3 tane verdi MEMEM DAHA 10 GÜN OLDU İÇERİ GİRELİ7 yıldır ya hamiş ya emizirendim. inşallah bebek diyil babasini öldürürüm valla
evet ama aldıramadım oduna. bazı erkeklerin kısırlaştırlması lazımBabasını öldürmek yerine prezervatif alsanız sorun çözülür aslında.
Siz korunsanız?evet ama aldıramadım oduna. bazı erkeklerin kısırlaştırlması lazım
Bence siz kan tahlili verin oruçluyken regl erken gelir bende yani genelde öyle eğer bir hastalik yoksa pkos gibi darısı tüm bekleyenlere olsun ne diyelim yerinizde olmak isteyen çok kişi var burda hayırlısı olsun hakkinizda ben isterdim bu şekilde hamile kalmayı hiç ugrasmadan bulunmaz bir nimet doğrusu benimde sizin gibi emzirme döneminde oldu 2 kızım çok kızmıştım kendime neden niye nasıl yaparım şimdi 3 olsun diye baya baya uğraştık fakat olmadı kıymetini bilinRabbim BEBE İSTEYENLERE VERSİN Bana 3 tane verdi MEMEM DAHA 10 GÜN OLDU İÇERİ GİRELİ7 yıldır ya hamiş ya emizirendim. inşallah bebek diyil babasini öldürürüm valla
gece keten tohumu yedim sabaha adet oldum. olmasa gidecektim kan vermeye gerçi bende kanda da varsa çıkmıyoki erken. çok geciksede oldu.Bence siz kan tahlili verin oruçluyken regl erken gelir bende yani genelde öyle eğer bir hastalik yoksa pkos gibi darısı tüm bekleyenlere olsun ne diyelim yerinizde olmak isteyen çok kişi var burda hayırlısı olsun hakkinizda ben isterdim bu şekilde hamile kalmayı hiç ugrasmadan bulunmaz bir nimet doğrusu benimde sizin gibi emzirme döneminde oldu 2 kızım çok kızmıştım kendime neden niye nasıl yaparım şimdi 3 olsun diye baya baya uğraştık fakat olmadı kıymetini bilin
Merhaba ben de en son 12 şubatta oldum bugün 2 nisan ramazandan dolayı sanırım olmadım olmaya da niyetim yok. ( 27 martta kan verdim <0.0 böyle cıktı)gece keten tohumu yedim sabaha adet oldum. olmasa gidecektim kan vermeye gerçi bende kanda da varsa çıkmıyoki erken. çok geciksede oldu.
test yaptınmıMerhaba ben de en son 12 şubatta oldum bugün 2 nisan ramazandan dolayı sanırım olmadım olmaya da niyetim yok. ( 27 martta kan verdim <0.0 böyle cıktı)
Evet cıkmadı. Kan tahlilide yaptım <0.0 cıktı sonucummtest yaptınmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?