Günaydın canım evet beya silik çizgi çıkmış bence kan vermelisin tarlısal içmedenCanım günaydın bugun 13 gün dün doktor tarlusal verdı ben yine test yaptım içtim ama sabah bir daha yaptım böyle cıktı acaba test hatasımı cünkü daha önce basıma geldi ama bu kadar net değildi üstteki sabah alttaki dün alşam üzeri
arımed olunca kafa bulandırıyor malesef digerlerinde kuruma cızgısı dahi yok ama işteGünaydın canım evet beya silik çizgi çıkmış bence kan vermelisin tarlısal içmeden
Testin markası nedir peki
Sen ne durumdasınGünaydın canım evet beya silik çizgi çıkmış bence kan vermelisin tarlısal içmeden
Testin markası nedir peki
O marka çok değişik işte aynı anda başka markayla yaptın mı sabaharımed olunca kafa bulandırıyor malesef digerlerinde kuruma cızgısı dahi yok ama işte
Malesef neredeyse tüm eczanelerde atımed varO marka çok değişik işte aynı anda başka markayla yaptın mı sabah
Benimde 13. Gün bugün hala bir şey yok dün tekrar kasık ağrılarım başladı adet olcam sandım bekliyorum gelen yok henüzSen ne durumdasın
Stresimde yoktu ama kist olunca benim ondan gecikti artık testlerede guven yokBenimde 13. Gün bugün hala bir şey yok dün tekrar kasık ağrılarım başladı adet olcam sandım bekliyorum gelen yok henüz
Kan ver bence en kesini o için rahat etsin ilaç alıyorsun çünkü senMalesef neredeyse tüm eczanelerde atımed var
Öğlen yapabilirsem bi test daha yapıcam artık ona göre hapı kullanırımKan ver bence en kesini o için rahat etsin ilaç alıyorsun çünkü sen
Randevuyu bile zor aldım 22 sinde daha var bekliyorumStresimde yoktu ama kist olunca benim ondan gecikti artık testlerede guven yokbi doktora gitseydin her ihtimale karsı
Bayada var inşallah hakkında hayırlısı olur gönlündeki olurRandevuyu bile zor aldım 22 sinde daha var bekliyorum
Başka marka almaya çalış yapacaksandaÖğlen yapabilirsem bi test daha yapıcam artık ona göre hapı kullanırım
Erken gebelik bulmaya calısıcam inşallahBaşka marka almaya çalış yapacaksanda
Amiiinnn inşallah hepimiz için en hayırlısı olsunBayada var inşallah hakkında hayırlısı olur gönlündeki olur
En iyisi aynen yap haber et merakla bekliyorumErken gebelik bulmaya calısıcam inşallah
Haber ederim mutlakaEn iyisi aynen yap haber et merakla bekliyorum
Bende bugün test aldım ilk başta tekti çöpe attım yarım saat sonra çöpü atarken gözüme çarptı hafif bi silik çıktı anlayamadımHaber ederim mutlaka
Malesef negatif canımBende bugün test aldım ilk başta tekti çöpe attım yarım saat sonra çöpü atarken gözüme çarptı hafif bi silik çıktı anlayamadım
Ama ilk idrarla yapsaydın yarın sabah keşke öğleden sonra mı yaptınMalesef negatif canım
İnan ilk gebeliğimdede aksam yaptım varsa öyle yada böyle cıkıyor zatenAma ilk idrarla yapsaydın yarın sabah keşke öğleden sonra mı yaptın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?