Adet gecikmesi

• Konu Sahibi Konu Sahibi irrwm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

irrwm

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2025
15
3
1
27
Adetim gecikti 3.günün sabahı idrar testi yaptım negatif ama kasık ağrılarım ve bel ağrım geçmiyo 5 gün oldu başka belirtide yok acaba biraz daha mı bekleyip kan mı versem

1 hafta bekleyin, sonra kan verin.
Gebelik varsa da değerleriniz anca 1 hafta sonra net sonuç verir. 1 haftadan önce giderseniz birkaç gün sonra tekrar vermek durumunda kalırsınız.

Merhaba kızlar benimde bugun ilk defa 7 gün gecikti nırmalde düzenlidir 30 günde bir test negatif gecikmenin arada kasımlarımda bi doluluk agrı var sızı gibi yanga gibi gögüslerin biraz agrımaya basladı

Merhaba kızlar benimde bugun ilk defa 7 gün gecikti nırmalde düzenlidir 30 günde bir test negatif gecikmenin arada kasımlarımda bi doluluk agrı var sızı gibi yanga gibi gögüslerin biraz agrımaya basladı
Ne zaman test yaptınız

Bende bugün yaptım negatif aynı şekilde 7 gün gecikme ve bel kasık ağrıları hiç geçmiyo on gündür
Kasık agrısı cok şiddetli değil adet agrıları değil onun farkındayım sadece ama bi geciyo geri geliyo yarın doktor randevum var bakalım az cok sonuc belli olur diye düşünüyorum hakkımızda hayırlısı olsun

Kan testiyle sonuçlanır inşallah hayırlısı olsun bende sabah vericem testimi bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…