• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adet gecikmesi

future tense

🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2021
367
375
53
Merhaba adetim normalde düzenlidir 2 gün geciktim bugün kan tahlili verdim sonuç 13.55 çıktı çok düşük kimyasal mi yoksa geç döllenme mi off kafam netlessin diye kan tahlil yaptırdım şimdi düşün dur 🤔 böyle başlayıp devam eden var mı morale ihtiyacım var

Merhaba adetim normalde düzenlidir 2 gün geciktim bugün kan tahlili verdim sonuç 13.55 çıktı çok düşük kimyasal mi yoksa geç döllenme mi off kafam netlessin diye kan tahlil yaptırdım şimdi düşün dur 🤔 böyle başlayıp devam eden var mı morale ihtiyacım var
Merhaba geç döllenme olmuş olabilir kimyasal bu şekilde farkedilmdz önemli olan iki gün sonra iki katına yakın yükseliş tebrik ederim rabbim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🤲🧿

Merhaba geç döllenme olmuş olabilir kimyasal bu şekilde farkedilmdz önemli olan iki gün sonra iki katına yakın yükseliş tebrik ederim rabbim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🤲🧿
Inşallah ya okadar ihtiyacım var ki bu mucizeye çok teşekkür ederim inşallah yükselir 🤲

Ayrıca kimyasalda adet zamanı kanama oluyor bende öyle olmustu sonradan bir kanama olmazsa telaslanmayin inşallah hayırlısı ile yükselecektir🤲
2 gün önce adet günü ufak lekelenmeler oldu adet başlıyo sandım ama hala olmadim oyuzden kan verdim sonuç bu anlamadın ki 🤔

2 gün önce adet günü ufak lekelenmeler oldu adet başlıyo sandım ama hala olmadim oyuzden kan verdim sonuç bu anlamadın ki 🤔
Daha önce 12 ile bende öğrenmiştim, senin gibi lekelenmelerim de vardı. 2 günde artmadi, sabitti. Sonrasında da regl olmuştum. Kimyasal di maalesef. İnşallah senin kimyasal degildir

Back