• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adet gecikmesi

Zeyneplerve

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Merhaba kızlar. Adetim 2 gün gecikti normalde erkenden olurum ilk kez gecikiyor. 5 gündür açık sarı kahverengi ara ara lekelenmelerim devam ediyor. Bugün gecikmenin ikinci günü, kan testi yaptırdım 1.20 çıktı bhgc. Hamilelik kesinlikle yok diyebilir miyiz. Yoksa neden adet gecikmesi olabilir ilk kez yaşadığım için tedirginim açıkçası yardımcı olursanız çok sevinirim.

Merhaba kızlar. Adetim 2 gün gecikti normalde erkenden olurum ilk kez gecikiyor. 5 gündür açık sarı kahverengi ara ara lekelenmelerim devam ediyor. Bugün gecikmenin ikinci günü, kan testi yaptırdım 1.20 çıktı bhgc. Hamilelik kesinlikle yok diyebilir miyiz. Yoksa neden adet gecikmesi olabilir ilk kez yaşadığım için tedirginim açıkçası yardımcı olursanız çok sevinirim.
Gec dollenme olmadiysa hamilelik yok gorunuyor canim. Kaset test yaptin mi suan ne durumdasin oldun mu adet

Merhaba. Şimdi şöyle demeliyim ki ilişkinizi ne zaman yaşadığınızı, diğer belirtilerinizi vb. bilgileri bilmediğimiz için kesin olarak hamilesiniz veya değilsiniz diyemeyiz. Gerçi bilsek de yine %100 ihtimalle diyemeyiz ama en azından %75-85 oranında tahmin edebiliriz :-) Ama bildiğim şu ki kan testini erken bir tarihte yaptırmışsınız. Genelde beklenen adet tarihinden tam 1 hafta sonra yapılan kan testleri kesin sonuç veriyor diyorlar. Gebe olmayan bir kadında Beta HCG hormonu 0-10 mlU/ml aralığında seyreder ama daha çok 0 ve 0’a yaklaşık değerlerdir. Bunu da aklınızda bulundurun bence Hoppa

Bir de adet gecikmesinin tek nedeni hamilelik değil gerçi bunu zaten biliyorsunuzdur diye düşünüyorum. Kistten gecikebilir, o ay stres ve endişe dolusunuzdur gecikir, ilaç kullanırsınız antibiyotik gibi gecikebilir vesaire vesaire.. Mesela benim adetim bu ay kistten dolayı tam 8 gün gecikti daha bugün olabildim Hoppa

Back
X