- 8 Ağustos 2016
- 105
- 220
-
- Konu Sahibi petiterenarde
Hamilelik ihtimali neden yok.merhabalar.normalde adetim hiç gecikmez günü gününe olur ancak en son 28 ocakta adet oldum 3 subatta bitti ve halen adet görmedim. bu mevsim geçişlerinde normal midir yoksa bir doktora gorunmeli miyim? (hamilelik ihtimalim yok)
herhangi bir ilişkim olmadiHamilelik ihtimali neden yok.
Anladım. Şubat 28 cekio ya zaten ay sonu olmuşsun geçilebilir Şubat ayı sıkıntılı oluyor bazen. Olursun bence bi kaç güne olmazsan git doktora.herhangi bir ilişkim olmadi
teşekkürler cevabınız içinBu ay herkesin gecikiyo. Mevsimsel olabilir
Çok fazla gecikirse doktora gidin
Bende geçen ay corona oldum normalde hiç gecikmezdi 13 gün gecikti bi 8 gün önce kan geldi sonra kesildi 3 gün öncede hafif bi kanama geldi diğer türlü hep lekelenme stres yaptım herhalde çok sağ kasığım çok ağrıyormerhabalar.normalde adetim hiç gecikmez günü gününe olur ancak en son 28 ocakta adet oldum 3 subatta bitti ve halen adet görmedim. bu mevsim geçişlerinde normal midir yoksa bir doktora gorunmeli miyim? (hamilelik ihtimalim yok)
coronadan olabilir mı ki , bende bu ay geçirdim ve 8 gün geciktimBende geçen ay corona oldum normalde hiç gecikmezdi 13 gün gecikti bi 8 gün önce kan geldi sonra kesildi 3 gün öncede hafif bi kanama geldi diğer türlü hep lekelenme stres yaptım herhalde çok sağ kasığım çok ağrıyor
bildigim kadarıyla corona olmadim sanirim mevsimsel bir seydicoronadan olabilir mı ki , bende bu ay geçirdim ve 8 gün geciktim