Adet gecikmesi

Ayslllm

Üye
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2021
425
149
18
Hanımlar adetim 10 gün gecikti .. dün idrar testi yaptım.. ve en temizinden koca bir negatif gördüm... Benim gibi böyle bi durum yaşayanınız oldu mu .. sizce neden gecikmiş olabilir.. hiç ağrım sızım felan da yok.. sadece akıntım var ...

En iyisi kanda baktırmak birde kan testi yaptırın. Yani stresten de gecikebilir bir çok sebebi var.

En iyisi kanda baktırmak birde kan testi yaptırın. Yani stresten de gecikebilir bir çok sebebi var.
İki tane test aldırdım biri normal 5 liralık olanlardan diğeri adet öncesi için yapılanlardandı.. ben diğerini yaptım ve negatif çıktı.. şimdi ise acaba test yanlış sonuç vermiş olabilir mi diye kandırıyorum kendimi kan testi için de korkuyorum .. doktorlar yüzüme gebelik yok deyiveriyor o an tüm dünyam başıma yıkılıyor..

Artık doktora gitmekten yoruldum .. kesin birşey söylemiyorlar.. adet söktürücü verip gönderecektir büyük ihtimal

Sizi detaylı şekilde değerlendirecek bir doktora görünün. Demekki bu sorunu daha önceden de yaşadınız anladığım kadarıyla. Pkos olabilir misiniz? Hiç adetin 3. Günü tahlili verip hormonlarınıza baktırdınız mı?

Evet pko var ama adetlerim düzenli olurdu benim .. her ay hiç ilaç kullanmadan kendiliğinden gelirdi.. şimdi ise bir sürü ilaç kullanıyorum ve bütün hormonlarım alt üst oldu ... Bulunduğum şehir de gitmediğim doktor kalmadı.. artık onlar bile sanki benden bıkmışlar gibi hissediyorum..

Sizinki benim yaşadığım sey olmayabilir ama anlatiyim bir ara 11 gun gecikmem oldu testlerdede negatifti surekli ama ben dedim gec dollenmedir vs hastaneye gideyim hamileyimdir belkide nur topu gibi 3 cm lik bir kistim varmis ondan olmamisim ozaman ogrenmistim ertesi gunude regl olmustum ama belki sizin boyle degildir yumurtlamaniz belkide gec oldu ondan adet tarihiniz degismis olabilir bence bir doktora gözükün sizde

Eklemek istedim pcoyum ve adetlerim duzenlidir

Ayy içime birşeyler oturdu vallahi gece gece..

Peki sonra ne oldu o kiste .. ilaç felan mı kullandınız ??

Anladım canım korktum açıkçası bi sorun çıkarır diye ...inşallah bende bugün yarın regl olurum da içim rahatlar ... Ama hiç olacak gibi de değilim
Bilemedim canim doktora git gitmediysen kistse kist der hic olmazsa icin rahatlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…