Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Adet gecikmesi
- Konu Sahibi Ayslllm
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 13 Ekim 2016
- 3.406
- 6.092
- 158
Artık doktora gitmekten yoruldum .. kesin birşey söylemiyorlar.. adet söktürücü verip gönderecektir büyük ihtimal
Herşey olabilir, doktora neden gitmiyorsunuz
İki tane test aldırdım biri normal 5 liralık olanlardan diğeri adet öncesi için yapılanlardandı.. ben diğerini yaptım ve negatif çıktı.. şimdi ise acaba test yanlış sonuç vermiş olabilir mi diye kandırıyorum kendimi kan testi için de korkuyorum .. doktorlar yüzüme gebelik yok deyiveriyor o an tüm dünyam başıma yıkılıyor..En iyisi kanda baktırmak birde kan testi yaptırın. Yani stresten de gecikebilir bir çok sebebi var.
- 13 Ekim 2016
- 3.406
- 6.092
- 158
Artık doktora gitmekten yoruldum .. kesin birşey söylemiyorlar.. adet söktürücü verip gönderecektir büyük ihtimal
Sizi detaylı şekilde değerlendirecek bir doktora görünün. Demekki bu sorunu daha önceden de yaşadınız anladığım kadarıyla. Pkos olabilir misiniz? Hiç adetin 3. Günü tahlili verip hormonlarınıza baktırdınız mı?
Evet pko var ama adetlerim düzenli olurdu benim .. her ay hiç ilaç kullanmadan kendiliğinden gelirdi.. şimdi ise bir sürü ilaç kullanıyorum ve bütün hormonlarım alt üst oldu ... Bulunduğum şehir de gitmediğim doktor kalmadı.. artık onlar bile sanki benden bıkmışlar gibi hissediyorum..Sizi detaylı şekilde değerlendirecek bir doktora görünün. Demekki bu sorunu daha önceden de yaşadınız anladığım kadarıyla. Pkos olabilir misiniz? Hiç adetin 3. Günü tahlili verip hormonlarınıza baktırdınız mı?
- 16 Eylül 2020
- 1.544
- 750
- 73
- 27
Sizinki benim yaşadığım sey olmayabilir ama anlatiyim bir ara 11 gun gecikmem oldu testlerdede negatifti surekli ama ben dedim gec dollenmedir vs hastaneye gideyim hamileyimdir belkide nur topu gibi 3 cm lik bir kistim varmis ondan olmamisim ozaman ogrenmistim ertesi gunude regl olmustum ama belki sizin boyle degildir yumurtlamaniz belkide gec oldu ondan adet tarihiniz degismis olabilir bence bir doktora gözükün sizdeHanımlar adetim 10 gün gecikti .. dün idrar testi yaptım.. ve en temizinden koca bir negatif gördüm... Benim gibi böyle bi durum yaşayanınız oldu mu .. sizce neden gecikmiş olabilir.. hiç ağrım sızım felan da yok.. sadece akıntım var ...
- 16 Eylül 2020
- 1.544
- 750
- 73
- 27
Eklemek istedim pcoyum ve adetlerim duzenlidirSizinki benim yaşadığım sey olmayabilir ama anlatiyim bir ara 11 gun gecikmem oldu testlerdede negatifti surekli ama ben dedim gec dollenmedir vs hastaneye gideyim hamileyimdir belkide nur topu gibi 3 cm lik bir kistim varmis ondan olmamisim ozaman ogrenmistim ertesi gunude regl olmustum ama belki sizin boyle degildir yumurtlamaniz belkide gec oldu ondan adet tarihiniz degismis olabilir bence bir doktora gözükün sizde
Ayy içime birşeyler oturdu vallahi gece gece..Sizinki benim yaşadığım sey olmayabilir ama anlatiyim bir ara 11 gun gecikmem oldu testlerdede negatifti surekli ama ben dedim gec dollenmedir vs hastaneye gideyim hamileyimdir belkide nur topu gibi 3 cm lik bir kistim varmis ondan olmamisim ozaman ogrenmistim ertesi gunude regl olmustum ama belki sizin boyle degildir yumurtlamaniz belkide gec oldu ondan adet tarihiniz degismis olabilir bence bir doktora gözükün sizde
Peki sonra ne oldu o kiste .. ilaç felan mı kullandınız ??Sizinki benim yaşadığım sey olmayabilir ama anlatiyim bir ara 11 gun gecikmem oldu testlerdede negatifti surekli ama ben dedim gec dollenmedir vs hastaneye gideyim hamileyimdir belkide nur topu gibi 3 cm lik bir kistim varmis ondan olmamisim ozaman ogrenmistim ertesi gunude regl olmustum ama belki sizin boyle degildir yumurtlamaniz belkide gec oldu ondan adet tarihiniz degismis olabilir bence bir doktora gözükün sizde
- 16 Eylül 2020
- 1.544
- 750
- 73
- 27
Adetle atiliyor bisey olmadiPeki sonra ne oldu o kiste .. ilaç felan mı kullandınız ??
Anladım canım korktum açıkçası bi sorun çıkarır diye ...inşallah bende bugün yarın regl olurum da içim rahatlar ... Ama hiç olacak gibi de değilim
Adetle atiliyor bisey olmadi
- 16 Eylül 2020
- 1.544
- 750
- 73
- 27
Bilemedim canim doktora git gitmediysen kistse kist der hic olmazsa icin rahatlarAnladım canım korktum açıkçası bi sorun çıkarır diye ...inşallah bende bugün yarın regl olurum da içim rahatlar ... Ama hiç olacak gibi de değilim
En yakın zamanda giderim inşallah ..Bilemedim canim doktora git gitmediysen kistse kist der hic olmazsa icin rahatlar
- 27 Aralık 2021
- 72
- 18
- 3
- 24
Ne dedi doktorunuzEn yakın zamanda giderim inşallah ..