• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adet gecikmesi

Benimki gebelik değilmiş hanımlar basit kist varmış dr ilaç verdi daha sonrada kisti alalım dedi
Geçmiş Olsun Bende Bundan İki Ay Önce Aynı Lekenmeli Adetim Başladı Nasıl Sevinmiştim O Halimle Ev Taşıyordum Heyecandan Anneme Söyledim Bekleyelim Ümit Etme Dedi Dediği Oldu 😔😔 İki Adet Oldum Ama Üç Erken Oldum Bu Sefer Her İkisinde de O Yüzden Dongum Kayboldu...
Sormak İstedigim Benim Akintiniz Kıvamlı Derken Yapiskan Uzayan Birşey mi Bende Akıntı Adete Kadar Devam Ediyor Kistim Olduğunu Şüphe Ediyorum Adetimin İkinci Günü Muayne Amaçla Gidecek Rahminden de Ameliyat Oldum Üç Ay Önce Hamile Kalabilirsin Dediler Ama Olmuyor Ne Tetikliyor Kafamı Çok Karıştırdı 😔 Gaz Kabızlığım Var Offff ya...

Geçmiş Olsun Bende Bundan İki Ay Önce Aynı Lekenmeli Adetim Başladı Nasıl Sevinmiştim O Halimle Ev Taşıyordum Heyecandan Anneme Söyledim Bekleyelim Ümit Etme Dedi Dediği Oldu 😔😔 İki Adet Oldum Ama Üç Erken Oldum Bu Sefer Her İkisinde de O Yüzden Dongum Kayboldu...
Sormak İstedigim Benim Akintiniz Kıvamlı Derken Yapiskan Uzayan Birşey mi Bende Akıntı Adete Kadar Devam Ediyor Kistim Olduğunu Şüphe Ediyorum Adetimin İkinci Günü Muayne Amaçla Gidecek Rahminden de Ameliyat Oldum Üç Ay Önce Hamile Kalabilirsin Dediler Ama Olmuyor Ne Tetikliyor Kafamı Çok Karıştırdı 😔 Gaz Kabızlığım Var Offff ya...
Bende akıntı yoktu canım geçen ay adet olamamış kahverengi pembemsi lekeler yaşayıp 20 gün gecikmeli adet olmuştum bu seferde 13 gün sürünce adet normal değil diye dr gittim ilk defa özele gittim oda hap verdi adet kesilsin diye bide kistin var alalım dedi kapalı ameliyat ile bu arada kisti geçen yıl hamile iken öğrenmiştim kontrolde zar zor gebelik oluşmuştu bir aylıkken düşük oldu malesef diğer doktorlar hep basit kist zararı olmaz dedi en son gittiğim dr alalım kisti ondan sonra bakarız gebelik niye oluşmuyo diye dedi

Back