- 27 Ekim 2020
- 746
- 231
- 30
-
- Konu Sahibi Kivircikkhatun
Senin belirtilerin var mı?3 gün gecikme de bende var. adetten 12 gun once kan testini yapmayi kabul eden doktor var mi gerçekten?
HaklisinBilmez miyim canım ama yoksa da yapacak bişey yok hayırlı zamanda gelsin inşallah sağlıklahiç yıpratma kendini
Belim çok ağrıyor. Arada bir kasiklarim agriyor. Cok fazla iştahlıyım. Bi 10 gun once yastik desen uykum geliyordu. Kahve lekelenmelerim oluyor çok az. Bir iki gun once goguslerim çok aşırı sızladı. Bunlar var simdi bende.Senin belirtilerin var mı?
İnşallah bu defa gelir bebişinBelim çok ağrıyor. Arada bir kasiklarim agriyor. Cok fazla iştahlıyım. Bi 10 gun once yastik desen uykum geliyordu. Kahve lekelenmelerim oluyor çok az. Bir iki gun once goguslerim çok aşırı sızladı. Bunlar var simdi bende.
Onceki aydaki konuma da yazmistin. Cok tesekkur ederim duan icin. Insallah gelir canimİnşallah bu defa gelir bebişin
Lotus güzel haberlerimizi birbirimize vermemize çok az kaldı hissediyorumBelim çok ağrıyor. Arada bir kasiklarim agriyor. Cok fazla iştahlıyım. Bi 10 gun once yastik desen uykum geliyordu. Kahve lekelenmelerim oluyor çok az. Bir iki gun once goguslerim çok aşırı sızladı. Bunlar var simdi bende.
Inşallah vardır canım Allah gönlüne göre versin. Burdan haber verelim birbirimizeBelim çok ağrıyor. Arada bir kasiklarim agriyor. Cok fazla iştahlıyım. Bi 10 gun once yastik desen uykum geliyordu. Kahve lekelenmelerim oluyor çok az. Bir iki gun once goguslerim çok aşırı sızladı. Bunlar var simdi bende.
Benim durum karışık test pozitif çıktı ama değerim sıkıntı yarın bakalım Dr gidicem lekelenmem
Canım haber ver mutlaka inşallah güzel haberler alırsınBenim durum karışık test pozitif çıktı ama değerim sıkıntı yarın bakalım Dr gidicem lekelenmem de var bakalım kısmet
Ayyy hadi insallah canimmLotus güzel haberlerimizi birbirimize vermemize çok az kaldı hissediyorum
Insallah canim amin.Inşallah vardır canım Allah gönlüne göre versin. Burdan haber verelim birbirimize
Bende onu yapmıştım negatif çıkmıştı gecikmeli adet oldum. Ama belli olmaz inşallah vardır. Gecikmen devam ederse kan tahlili yaptır bence hayırlısı olsun ❤Kızlar merhaba benimde adetim 4 gün gecikti test yaptım ama negatif doğru mudur sizce sonuç predictor adlı testi kullanmıştım
Canım ili tane küçük bebeğim var gebelik düşünmüyorum 6 gün geciktim hala olmadım Allah isteyen herkese nasip etsin inşallahBende onu yapmıştım negatif çıkmıştı gecikmeli adet oldum. Ama belli olmaz inşallah vardır. Gecikmen devam ederse kan tahlili yaptır bence hayırlısı olsun ❤
Ne kadar gecikmişti adetin canımBende onu yapmıştım negatif çıkmıştı gecikmeli adet oldum. Ama belli olmaz inşallah vardır. Gecikmen devam ederse kan tahlili yaptır bence hayırlısı olsun ❤
3 gün canım. 6 gün sürüyordu 3 gün sürdü kesildi anlamadım neler oluyor ofNe kadar gecikmişti adetin canım
Amin canım inşallah. Seninde evlatlarını allah bağışlasın sağlıkla büyüt ❤Canım ili tane küçük bebeğim var gebelik düşünmüyorum 6 gün geciktim hala olmadım Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah
Adet gecikmemin 7. Günü bugün kan verdim negatif yanılma payı olmaz heralde değil miAmin canım inşallah. Seninde evlatlarını allah bağışlasın sağlıkla büyüt ❤
Amin canım inşallahAmin canım inşallah. Seninde evlatlarını allah bağışlasın sağlıkla büyüt ❤
Sanmıyorum ama emin de değilim. Geç döllenme falan diyenler oluyor okumuştum yaşamadığım için bilmiyorum.Adet gecikmemin 7. Günü bugün kan verdim negatif yanılma payı olmaz heralde değil mi