• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adet gecikmesi

Karamela3

Üye
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2020
232
57
18
34
Kızlar selam adet gecikmesinin kacıncı gününde test yaptınız ve sonuç ne oldu ? Geçimle sonrası idrar testi negatif cıkıp kan testi pozitif olan var mı ?

Adetin 1.günü negatif çıkmıştı.4.gunu koyu iki çizgi çıkmıştı benim .

Benimde 4 gün geçti..arada aşırı kasık ağrım oluyor.sislik hissediyorum çok fazla.mide bulantısı iki kez oldu.daha bugün test yaptım ama negatif.pek bu saatten sonra pozitif çıkar diye umudum yok.yarin kan vericem bi

Benimde 4 gün geçti..arada aşırı kasık ağrım oluyor.sislik hissediyorum çok fazla.mide bulantısı iki kez oldu.daha bugün test yaptım ama negatif.pek bu saatten sonra pozitif çıkar diye umudum yok.yarin kan vericem bi
Benimde 5. Gün yaptım negatif bende kan vericem kasık ağrısı bendede var ama göğüslerde falan bişey yok umarım ikimizde pozitif sonuç alırız

Ben 8. Gün yaptım ve net çift çizgi çıktı
Şuan 9. Gün gecikmem var ve covid gecirdim ilac veya serum aldım bunun etkisi varmidir gecikmemin test yapmadım ara kasık agrısı karın agrısi adet oşcam gibi hissediyom test yapmıyom normalmi gecikme inşallah hamişdirim yanılmamk icin test yapöıuom iyce gecsin diye 😔

Şuan 9. Gün gecikmem var ve covid gecirdim ilac veya serum aldım bunun etkisi varmidir gecikmemin test yapmadım ara kasık agrısı karın agrısi adet oşcam gibi hissediyom test yapmıyom normalmi gecikme inşallah hamişdirim yanılmamk icin test yapöıuom iyce gecsin diye 😔
Yaptırdın mı test canım

Back