Anket Adet gecikmesi

Hamilemiyim acaba

• Ankete Katılan
    3
  • Anket Kapalı .

ReyhanDemir

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Mart 2020
158
71
48
25
Merhaba kızlar ben normalde her ay 23 24 en gec 25.günümde adet olurdum ama bu ay adetim 6 gün gecikti iki gün önce test yaptım negatif çikti açaba erkenmi test yaptım
Bu aradaà ondan önceden rahim filmı cektirdim acaba rahim filmden de kaynaklanabilirmi

Merhaba canım bu ay bende ayni durumdayım 35,36,37 günlerde oluyordu döngüm bugün 45. gün oldu hala bişey yok 2 gün önce kan testi yaptırdım negatif çıktı. Hala bekliyorum İnşallah sende bebiş vardır

İnşallah canım 4 yıldır çocuk istiyoruz ama olmuyo bu ay gecikmem oldu işte hem çok heycanliyim hemde çok korkuryurm bu sefer de olmazsa ama inşallah rabbim evlat isteyen annenin kucağını boş biraksmin ☺

İdrarda çıkmayan kanda çıkar bence direk bir doktora görünün doktor eahmin kalınlaşmasından dahi anlıyor

Aynen doğru söylyosun da bn çok koryorum esim bekle diyo eğer olsaydı idarar da çıkardi dedi falan kafam çok karışık ya 4 yıldr olsun cabaliyoruz
Bende yaşıyorum şuan bu durumu canım rabbim inşallah güzel haberler versin insan öyle bir umut edecek şey arıyor ki kendine ben bile her şeyi psikolojik ona bağılıyorum nedensiz şekilde ... rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah o negatif sonucu insanı yıkıyor biraz daha bekleyin isterseniz insan duramıyorda gerçi Allah yardımcınız olsun

Amin cnm Allah razı olsun beklemej çok zor rabbim kimsenin kucağını bos birakmasin bn daha adet olmdim sen oldunmu bu arada

Ayy cnm insallah sende bnde hamileyiz çok dua ediyorum rabbim kımsenin kucağını boş biraksmin cnn bide bn iki defa rahim flmi cektirdim
Ben hiç çektirmedim doktor gerek olmadığını söyledi ... kafama göre istememle çekilmiyormuş amh testi de istedim onada yok dedi iki farklı doktor .. inşallah canım inşallah rabbim isteyen herkese nasip etsin

Ben hiç çektirmedim doktor gerek olmadığını söyledi ... kafama göre istememle çekilmiyormuş amh testi de istedim onada yok dedi iki farklı doktor .. inşallah canım inşallah rabbim isteyen herkese nasip etsin
Amin inşallah cnm bnde işteiki defa yaptırdım o yüzden korkuyorum ya adet gecikmem ondan da olabilir diye düşünmeden edemiyorum

Merhaba kızlar bnmde adetim 2 gün gecikti adetime 10 gün kala regl belirtilerim başladı ve yeni yeni belirtiler geçiyor ama adet olamadım hamilemiyim acaba başka bişi mi var of ya

Merhaba kızlar bnmde adetim 2 gün gecikti adetime 10 gün kala regl belirtilerim başladı ve yeni yeni belirtiler geçiyor ama adet olamadım hamilemiyim acaba başka bişi mi var of ya
Canım ilk idrar la test yap benimde baya gecikti bu ay en sonunda oldum stres yapma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…