- 11 Mart 2020
- 158
- 71
- 48
- 25
- Konu Sahibi ReyhanDemir
-
Merhaba canım bu ay bende ayni durumdayım 35,36,37 günlerde oluyordu döngüm bugün 45. gün oldu hala bişey yok 2 gün önce kan testi yaptırdım negatif çıktı. Hala bekliyorumMerhaba kızlar ben normalde her ay 23 24 en gec 25.günümde adet olurdum ama bu ay adetim 6 gün gecikti iki gün önce test yaptım negatif çikti açaba erkenmi test yaptım
Bu aradaà ondan önceden rahim filmı cektirdim acaba rahim filmden de kaynaklanabilirmi
İnşallah canım 4 yıldır çocuk istiyoruz ama olmuyo bu ay gecikmem oldu işte hem çok heycanliyim hemde çok korkuryurm bu sefer de olmazsaMerhaba canım bu ay bende ayni durumdayım 35,36,37 günlerde oluyordu döngüm bugün 45. gün oldu hala bişey yok 2 gün önce kan testi yaptırdım negatif çıktı. Hala bekliyorumİnşallah sende bebiş vardır
İnşallah canım 4 yıldır çocuk istiyoruz ama olmuyo bu ay gecikmem oldu işte hem çok heycanliyim hemde çok korkuryurm bu sefer de olmazsaama inşallah rabbim evlat isteyen bütün annelerin kucağını boş biraksmin ☺
İnşallah canım 4 yıldır çocuk istiyoruz ama olmuyo bu ay gecikmem oldu işte hem çok heycanliyim hemde çok korkuryurm bu sefer de olmazsaama inşallah rabbim evlat isteyen annenin kucağını boş birakmasin ☺
Dün sabah da test yaptım negatif çikti yarın kana gidecem inşallah orda çıkarNoldu kuzular hamilelik mevcut mu ?
Hadi güzel haberler verin inşallahhDün sabah da test yaptım negatif çikti yarın kana gidecem inşallah orda çıkar
Saol canım çok korkuyorum idrar testinde hep negatif sonuçlar aldım kanda da aynısı çıkar diye çok koryorum eşim Biraz daha bekle diyo bazılarda idarar testinde çıkmasıysa kanda da çıkmaz dedi OFF ne kadar kötü bisyemiş beklemekHadi güzel haberler verin inşallahh
İdrarda çıkmayan kanda çıkar bence direk bir doktora görünün doktor eahmin kalınlaşmasından dahi anlıyorSaol canım çok korkuyorum idrar testinde hep negatif sonuçlar aldım kanda da aynısı çıkar diye çok koryorum eşim Biraz daha bekle diyo bazılarda idarar testinde çıkmasıysa kanda da çıkmaz dedi OFF ne kadar kötü bisyemiş beklemek
Aynen doğru söylyosun da bn çok koryorum esim bekle diyo eğer olsaydı idarar da çıkardi dedi falan kafam çok karışık ya 4 yıldr olsun cabaliyoruzİdrarda çıkmayan kanda çıkar bence direk bir doktora görünün doktor eahmin kalınlaşmasından dahi anlıyor
Bende yaşıyorum şuan bu durumu canım rabbim inşallah güzel haberler versin insan öyle bir umut edecek şey arıyor ki kendine ben bile her şeyi psikolojik ona bağılıyorum nedensiz şekilde ... rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah o negatif sonucu insanı yıkıyor biraz daha bekleyin isterseniz insan duramıyorda gerçi Allah yardımcınız olsunAynen doğru söylyosun da bn çok koryorum esim bekle diyo eğer olsaydı idarar da çıkardi dedi falan kafam çok karışık ya 4 yıldr olsun cabaliyoruz
Amin cnm Allah razı olsun beklemej çok zor rabbim kimsenin kucağını bos birakmasin bn daha adet olmdim sen oldunmu bu aradaBende yaşıyorum şuan bu durumu canım rabbim inşallah güzel haberler versin insan öyle bir umut edecek şey arıyor ki kendine ben bile her şeyi psikolojik ona bağılıyorum nedensiz şekilde ... rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah o negatif sonucu insanı yıkıyor biraz daha bekleyin isterseniz insan duramıyorda gerçi Allah yardımcınız olsun❣
Olmadım hala ama akıntım var zor bir bekleyiş oluyor benim içinAmin cnm Allah razı olsun beklemej çok zor rabbim kimsenin kucağını bos birakmasin bn daha adet olmdim sen oldunmu bu arada
Ayy cnm insallah sende bnde hamileyiz çok dua ediyorum rabbim kımsenin kucağını boş biraksmin cnn bide bn iki defa rahim flmi cektirdimOlmadım hala ama akıntım var zor bir bekleyiş oluyor benim içinİnşallah hamilesinizdir rabbim yüzünüze baksın inşallah
Ben hiç çektirmedim doktor gerek olmadığını söyledi ... kafama göre istememle çekilmiyormuş amh testi de istedim onada yok dedi iki farklı doktor .. inşallah canım inşallah rabbim isteyen herkese nasip etsinAyy cnm insallah sende bnde hamileyiz çok dua ediyorum rabbim kımsenin kucağını boş biraksmin cnn bide bn iki defa rahim flmi cektirdim
Amin inşallah cnm bnde işteiki defa yaptırdım o yüzden korkuyorum ya adet gecikmem ondan da olabilir diye düşünmeden edemiyorumBen hiç çektirmedim doktor gerek olmadığını söyledi ... kafama göre istememle çekilmiyormuş amh testi de istedim onada yok dedi iki farklı doktor .. inşallah canım inşallah rabbim isteyen herkese nasip etsin
Canım ilk idrar la test yap benimde baya gecikti bu ay en sonunda oldum stres yapmaMerhaba kızlar bnmde adetim 2 gün gecikti adetime 10 gün kala regl belirtilerim başladı ve yeni yeni belirtiler geçiyor ama adet olamadım hamilemiyim acaba başka bişi mi var of ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?