- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Adet gecikmesi
- Konu Sahibi Rosewitch
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- adet 2 gün gecikti hamiellik polikistik over
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Düzenli ise sonuç alırsınızMerhaba bayanlar. Adetim 3 gün geçti.. Polikistik over im. 2 aydır korunmuyorum.adetim normalde günü değişmez ama hamileliğe dair de bi belirti yok. Kendimi kötü hissetmemek için de bi 3 gün daha bekliyim diyorum ama duramıyorum. Sizce test yapsam bi sonuç alabilir miyim?
Düzenli ise sonuç alırsınız
Anladım canım sen bilirsin ama bir test yapmak istiyor isen içinde kalmasınAma polikistikten dolayı çekiniyorum. Sanırım beklemem lazım. Sadece bir kere 5-6 gün gecikmişti ama o zaman da evli değildim.
Bende polikistik overim 17 aydır cocuk istiyoruz. Adetim bazen gecikirdi. Son aylarda 48 gunde bir olurdum ama. Bu sefer 4 gun gecti. 5 gun once test yapmıstım negatifti. Kasık sancılarım var. Test yapmaya korkuyorum bende
Bende polikistik overim 3 Ay oldu deneyeli benimde adetim düzenli bakalım bi kaç gün sonra adet olmazsam test yapicam
Adet oldugumda tedaviye baslıcaktık zaten ama olamadim isteBildiğim kadarıyla düzensiz olduğunda yumurtlama gününü bilemiyorsun. Doktor kontrolünde inceleme yaptır bence. Erken davranmak daha iyi olur yaş ilerledikçe sıkıntı çıkıyor yoksa.
Adet oldugumda tedaviye baslıcaktık zaten ama olamadim iste
Aminİsteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın Rabbim