Adet gecikmesi

Masal58

Aynaya bakan yüzünü, Kalbe bakan özünü görür
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2017
575
397
Merhaba arkadaslar ben 25 gunde bir adet olan biriyim... suan ilk defa 1 hafta gecikti. 25.ci gunden bu ana kadar hep pembemsi cok az bi kan geldi oda arada pede arada peceteye. Son 2 gundur kahve renkli biseyler geldi (adet sonunda olurya oyle) benim prolaktinim 45 civari ve testosteronumda yuksek, feretin asiri dusuk. 2 aydir iliskide yok.(gecen ay her zamanki gibi adet asiri kanamali oldum)
Gogus uclarimda sisme ve agri oluyor karnim ve overlerimin agridigini hissediyorum...
Hamileligi imkansiz goruyorum iliskinin olmayisindan ve prolaktinin asiri yuksek olmasindan...bu yuzden ne test yaptim ne bisey...
Sizce kist olabilirmi?
Basina gelenler varmi?
Simdiden tesekkurler

Merhaba. Şimdi doktordan dönerken araştırma yapıyordum konuna denk geldim bilmem görür musun :) gecmis olsun oncelikle. 28 gün de bir düzenli adet olurum. Hiç şaşmaz. Son iki aydır adetim aynı anlattığın gibi oluyordu. Kaç tane doktora gittiysem sorun yok dedi ama bisey olduğunu hissediyordum. Bu arada ye i evliyim çocuk istiyorum. Bu yüzden daha da çok takıyordum ama kist hiç aklıma gelmemişti.. bugün ultrasonda 3,75 mm lik kist gördü doktor. Önemli bisey değil yasmin kullan dedi. Bir ay kullanıcam. Kan da verdim hormon bakılacak. Diğer belirtiler de, sac dökülmesi, kilo artışı, kanamada düzensizlik. Hepsi var bende. Ben kilo alımını ilk aylarda yasmin kullanmama bağlamıştım. Meges kisttenmiş. Hayırlısı olsun. Sende bir doktora görün mutlaka ihmal etme. Gerçi konun marttaymış. Çoktan gitmiş olmalısın. Gittiysen sonucu lütfen paylaş, sevgiler

X