• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adet gecikmesi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

mutsuzum2017

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2017
567
-658
48
39
Gunaydin kk hatunlari

Kafayi yemek uzereyim son adet tarihim 31 ocak ben 25 gunde bi oluyorum 3-4 gecikti idrar testi yaptim negativ cikti ben asla cocuk dusunmuyorum cok korkuyorum :( bi tane kizim var. Kadin doguma gidip kanmi versem iyice stres yaptim baska bisey dusunemiyorum sürekli kontrol ediyorum olup olmadigimi. Bu arada korunuyoruz

2 ay evvel benim de 6 gun geckti. Ben de cok duzenli oluyorum. Gunleri hiç şaşmaz..
Test yaptim, negatif cikti ki kendimden emindim ama bir an acaba mi? Dedim..
Mevsimseldir..

2 ay evvel benim de 6 gun geckti. Ben de cok duzenli oluyorum. Gunleri hiç şaşmaz..
Test yaptim, negatif cikti ki kendimden emindim ama bir an acaba mi? Dedim..
Mevsimseldir..
Bi kac gune kadar adet belirtilerim vardi oldum olucam diyodum iki gundur artik belirtilerde yok cok kafaya takiyorum

Bir de nasil dayaniyorsunuz boyle muallakta kalmaya anlamiyorum.Bunun cevabi kan testinde.Milyon kere vermistim ben yerinizde olsam.

sakin olun
gidin kan testi verin rahat edin
ya da yarın ilk idrarla yapın test

sizin yerinizde olsam 30. güne kadar korkmazdım
28 26 günde bir regl olurum

Ben hamilelik dusunmuyorum ya pozitif cikarsa diyede korkuyorum:KK43:

Korkunuz sonucu degistirecek mi ? Hayir .O yuzden neden kendinizi yiyip bitiresiniz.Ya 2 saate rahatlayacaksiniz ya hamilesiniz ya da adetiniz gelene kadar stres icinde olup daha da geciktireceksiniz.Gidin verin kaninizi.Idrar testine cok guvenim yok benim.

Ben adet günümden 3 gün önce şüphe üzerine test yapmıştım pozitif çıkmıştı. Sıradan test ve 3 gün öncesi yani. Bir de hassas testler var. Kan vermek zor geliyorsa ondan da deneyebilirsiniz. Çok güvenilir. Hassas gebelik testi deyince veriyorlar zaten marka hatırlamıyorum.

üzgünüm ama korunurken hamıle kalanların
sayısı biz isteyenlere göre daha fazla
Çünkü hamile kalma stresi rahimde asit salgılatarak spremleri öldürüyor. Korunanlar bu stresi yaşamadıkları için daha rahat tabi korunma yöntemi ile de alakalı. Duymuşsunuzdur mutlaka olmuyor diye tedaviyi bırakıp kendi kendine hamile kalan kadınlar. O yüzden rahat olmak akışına bırakmak lazım.

Kan testinde hemen çıkar varsa. Eğer kan verecek durumunuz yoksa predictor alın adetten 5 gün önce bile sonuç veriyor. Yaptığınız stres korku da geciktitebilir. Neyle korunuyorsunuz bilmiyorum ama daha güvenli bir yöntem seçebilirsiniz aklınız da kalmaz böylece

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back