Adet gecikmesi

Ecemsu23

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2019
3
1
34
Kızlar herkese mrb öncelikle, bugün 6 gün geçti reglim gelmedi hala ..sadece kahverengi rekelenmeler var o kadar stres oldumki karnimda şişkinlik ve hafif agri var..hamilelik vs de olamaz..size sorum 2 ay önce soğan kürü yapmıştım şuan tekrar yapsam sorun olurmu? Bi yerde okumuştum sık aralıklarla soğan kürü yapmak rahim duvarını inceltiomus..şimdiden teşekkür ederim

Kızlar acil bi şey danışmam lazım size, çatlamayan yumurta adet düzensizliği, regl gecikmesi yapar mı? Bu konuyu dünden beri araştırıyorum, bir kısmı "yumurtan çatlamasa bile regl düzenin aynı devam eder, sadece o ay ki reglinde yumurtan atılmaz" demiş, yani çatlamayan yumurtanın regliyi geciktirdiğini düşünen kişi sayısı az. Bilgisi olan var mı? Yada reglisi yumurtası çatlamadığı için geciken, illa ki regl olmak için o yumurtanın çatlamasını sağlayan var mı? Kafam çok karıştı :/
Reglim suan 6 gün gecikti, acaba çatlamayan yumurtam varda o yüzden mi regl olamadım? Regl olmak için illa ki yumurtanın çatlaması mı lazım?

Yumurtanın çatlamamasi regli etkilemez, sadece gebelik oluşmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…