Adet gecikmesi

Beskizkardes

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Mart 2018
8
8
30
Merhabalar.. Araniza yeni katıldım.. Benimle aynı durumu yaşayanların fikirlerine ihtiyacım var.. Ben 3 buçuk senelik evliyim. 2 buçuk yaşında bi oğlum var. Gelelim asıl meseleye. Kizlar ben ilk evlendiğim zaman jinekolik muayene sirasinda polikistik olduğumu öğrendim. O sirada 7 aylık evliydim. Bekarken adetlerim cok düzensiz değildi ara sıra gecikme yasiyordum. Evlendikten sonra duzenim değişti sonrada polikistik over teşhisi koyuldu. Ertesi ay hormon tahlili icin doktora gidecekken hamile olduğumu öğrendim.. Doğumdan sonra adet düzensizliği ara ara devam etti 22 gün geçtiği bile oldu.. Oğlum 6 ay emdi kendi bıraktı emmeyi. Şimdi cocuk istiyoruz ama düzensizlik sebebiyle hesap yapamıyorum. Telefona program indirdim bu yüzden.. Hemen hemen her ay az da olsa gecikme yaşıyorum. Ve hala az da olsa sütüm geliyor. En son 18 ocakta adet oldum o da 18 gun gecikmeli subat ayında olmadım su an 9 gün geçti. 3 tane normal gebelik testi 1 tane erken gebelik testi yaptım tabi ki negatif..
Bu ay diğer gecikmelerden farklı olarak
Cok siddetli adet ağrısı ve kasık ağrısı yaşadım birden bıçak gibi kesildi.. uzun süredir korunuyoruz. hiç doğum kontrol hapı kullanmadım. ocak ayında hatırladığım kadarıyla 1 kere korunmasız ilişki yaşadık tam yumurtlama gününde oldu ama düzensizlik yüzünden yumurtlama oldu mu bilemiyorum.. yarın kadın doğuma gidicem. ama yine de benimle ayni durumu yaşayan var mı merak ediyorum. Hala sütümün gelmesi adetimi geciktirir mi? hamile olma ihtimalim çok düşük biliyorum ama bir umut..:110:

Son düzenleme:
Kimseden cevap gelmemiş ama bi soru daha sormak istiyorum hormon testi için adetli mi olmak gerekiyor yarın gitsem yaptıramam dimi? Bir de eğer gebelik yoksa smear yaptırmak istiyorum sonuçlar ne zaman çıkıyor yaptıranlar biraz bu süreçten bahsedebilir mi?

X