• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

adet geçikmesi

ewqasdcx

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
0
Puanlar
1
Merhaba hanımlar sorum su evliyim adetim beş gun gecikti kan testini iki gün gecikince yaptırdım negatif cıktı. Durum su ki adet döneminden üç gün önce eşimle ilişkiye girdik adettimin gelmesi gerektigi günden itibaren kaşıklarımda Ağrı ,bel ve sırt ağırlarım, haisizlik var. Beş gün adetim gecikti haşa olmadım ve belirtiler devam ediyor bu durumu yasayan varmı? Yardımcı olursanız sevinirim ne yapmam gerek?

Hamile olmak istiyormusun istemiyormusun ?
Adetten 3 gün öncesi olanından hamile kalman bence çok düşük ama geç yumurtlamışsan falan bilemicem daha adet olmamışsın çünkü.

Hamile kalmak istiyorum ama kan tahlili negatif cıktı adet gününden iki gün sonra yaptırdım bugun besınci günüm tekrar kan tahlilimi yaptırmam gerek? Kasoklarım agrıyor beş gündür ve vücudum çok sisti karnım çok şişiyor gun içerisinde hatta her gecen gun artıyor sık idrara çıkıyorum ödem demin dolayı diye ideara çok çıkıyorım diye düşünmüştüm

Aynı durum bende de var ayni adet agrisi gibi tum belirtiler var ama olmuyorum testim de negatif cikti. En kesin sonuc kanda cikar

Merhaba kızlar aranızda yeniyim .bir buçuk yıllık evliyim ve adet duzensizligim var.daha doğrusu hormonlar biraz yüksek özellikle fsh .çocuk istiyorum ve tedavi pek ise yaramadı .fsh 22 olup adet duzensizligine rağmen hamile kalan var mi

Fsh ın 10 un altinda olmasi lazim bildiğim kadariyla. Tedavi ise yaramadi derken? Biraz acar mısınız? Ben genelde tek doktor yerine farkli doktorlara gitmeyi daha dogru buluyorum boyle durumlarda

Bikac doktora Gittim zaten ilki fsh 22 çıkınca aşılama yaptir dedi o ay yurt dışına Gittim 6 ay kaldim gelir gelmez başka bi doktora Gittim ve adetin 14. Gününe denk gelmişti yumurtaların çok iyi olduğunu söyledi fsh in yüksek olması imkansızmis sonrasında da yumurtaları çoğaltmak için ilaç aldim sonrasında menegon catlatma iğnesi bi aylık bi tedaviydi ise yaramadı :(

Benim de düzensizliğim var adet olmayi bekliyorum kan vermeye gidicem ama bi turlu olmadi 10 gundur bekliyorum. Muhtemelen bende de hormon problemi cikicak. Kolay bi is degil hamile kalmak strese girince hepten kotu oluyo uzun zaman ugrasanlar tedavi gorenler var metanetli olmak stres yapmamak gerekiyo vardir sizde de ise yarayacak bi tedavi yontemi. Ilkinde olmaz ikincisinde ucuncusunde olur Allah yardimcimiz olsun.

Amin cumlemizin yardımcısı olsun bende şimdi adet olmayı bekliyorum senin gibi.2 gün geçti adetim.geçen ayda bi hafta erken oldum.hakkımızda hayırlısı neyse o olsun allahım hepizin kucağına sağlıklı bebisler nasip etsin insallah

Back