kan testi verin bence en net sonuçHer ay düzenli adet olurum bu ay gecikmemin beşinci günü idrar testi yaptım negatif çıktı birinci günde yapmıştım o da negatif çıkmıştı hala adet olmadım arasıra karın ve kasık ağrısı yaşıyorum Tekrar test yapmak için ne kadar beklemeliyim hamile olma şansım var mıdır
Hazır hissetmiyorum henüz kan testine olumsuz sonuç alırım diyekan testi verin bence en net sonuç
evet insan olumsuz duymaktan korkuyor anlıyorum bir kaç gün daha bekleyin o zman olmazsanız baktırırsınızHazır hissetmiyorum henüz kan testine olumsuz sonuç alırım diye
Teşekkür ederimevet insan olumsuz duymaktan korkuyor anlıyorum bir kaç gün daha bekleyin o zman olmazsanız baktırırsınız
Az önce lavaboya girdim sanki pembemsi bir damla geldi peçeteyeHer ay düzenli adet olurum bu ay gecikmemin beşinci günü idrar testi yaptım negatif çıktı birinci günde yapmıştım o da negatif çıkmıştı hala adet olmadım arasıra karın ve kasık ağrısı yaşıyorum Tekrar test yapmak için ne kadar beklemeliyim hamile olma şansım var mıdır
Az önce lavaboya girdim sanki pembemsi bir damla geldi peçeteye
Akıntım da çoğalmaya başladı
Bel ağrım artmaya başladı
Sizce ne olabilir
Canım ne durumdasınKahverengi akıntı gelmeye başladı ve çok bel ağrım var
Adet oldum anladığım kadarıylaCanım ne durumdasın
Adet oldumSonuç ne