• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adet gecikmesi, yardımcıbolun

Merhaba kizlar 33 yaşindayim, 3 yildir evliyim daha çocuğum yok, polip tehşisi konuldu 2ml di doktorum aşı olabilirsin ummarim hamile olursun dedive aşı yapti ama aşı tutmadi sonra polip ameliyati oldum kasim 2021 de, şimdi şubat ayı ve adetim gecikti 15 gün geçti, gecikmenin 5 gün test yaptım hamileyim sandim negativ, tekrar 12 gün yaptim tekrar negativ ve 15 günü adet oldum ilk gün fazla geldi koyu kirmizi geldi, ikinci ve üçüncü gün baya kesildi miktari ayni koyu kırmızı ve hafif pihtili, koyu kırmızı kan ve üstünde siyah nokta gibi nokfalar ve günde 1 ped ve korkmaya başladım çünkü benim adetim düzenlidir her ayın 31inde adet olurum ilk 3 gün çok gelir ve son 3 gün kesilmeye başlar, 6 gün adet olurum, bu ay niye böyle oldu sizce lütfen yardimcı olun
Bazen gecikmeli de olsa adet oluyorsun polipten de gecikme olabiliyor cnm bnde aldırdım bir sene önce miyom polip gecikmeye neden olabilir adet olmususn zaten ama dikkat doktorum tekrarlanabilir demişti şükür tekrar etmedi her iki ayda bir gittim baktirdim tekrar etmemiş sende sürekli kontrol ettir cnm

Bazen gecikmeli de olsa adet oluyorsun polipten de gecikme olabiliyor cnm bnde aldırdım bir sene önce miyom polip gecikmeye neden olabilir adet olmususn zaten ama dikkat doktorum tekrarlanabilir demişti şükür tekrar etmedi her iki ayda bir gittim baktirdim tekrar etmemiş sende sürekli kontrol ettir cnm

Ewet cnm tşkr ederim, doktora gittim gecikmenin nedeni kilo almamiş ve normal dedi polip yok şimdilik ummarimda bi daha çikmaz, çok sağol sanada geçmiş olsun inşAllah seninde bi daha tekrarlanmaz polipler. Iyi günler

Back