• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adet Gecikmesi Yardım

KomandoYareni

Mom to be... ❤️
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2015
3.341
13.231
138
İyi günler hanımlar konuyu doğru bir yere mi açtım bilmiyorum inşallah doğrudur. :KK53:

Bu ayın 21'inde adet olmam gerekiyordu ancak olamadım sıkıntılı bir süreç geçirdim ve kilo verdim. 2 gündür soğan kürü deniyorum maydanoz yiyorum ancak gelen giden yok. Mevsim değişiminden mi kilo vermekten mi stresten mi oldu bilmiyorum ancak rahatsız oluyorum. Bu ay benim durumuma düşen oldu mu acaba? :hasta:

Öneriniz var mı ? :110:

Bir de mide rahatsızlığı (gastrit) geçirdim ilaçlar kullandım acaba onlar da etki etmiş olabilir mi? Çok huzursuz ediyor bu regl gecikmesi.. :110:

Her şey olabilir,hepimiz yaşadık gecikme.
Normal günde gelince bile sıkıntım tavan,gecikince katil olmadığıma şükrediyorum

Ben düşük yaşamıştım galiba sonra adetlerim düzensizleri ya iki üç gün önce ya iki üç gün sonra olmaya başladım malesef

Malesef bende olamadım daha bu ay 2 hafta gecikti doktora gittim ve stres yapmışsın dedi önemli bir sınava giricem haftaya adet söktürücü iğn2 yptı hala gelmedi 4 gün oldu iğne olalı acaba ne zaman gelir bilgisi olan varmı

Malesef bende olamadım daha bu ay 2 hafta gecikti doktora gittim ve stres yapmışsın dedi önemli bir sınava giricem haftaya adet söktürücü iğn2 yptı hala gelmedi 4 gün oldu iğne olalı acaba ne zaman gelir bilgisi olan varmı

Kadın Doğum mu iğne yaptı canım??

Back